reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
No i super Dziewczyny jak nastroje? Trochę lepsze? Ja spadam z dziewczynami na basen To do zobaczenia później.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
gosiunia przyjemnego moczenia się
mysiaka92 mi też jakoś apetyt nie dopisuje Oo senność normalka,gdzie usiądę to oczy mi się zamykają.
Flower spokojnie,wszystko będzie dobrze i nie stresuj się jak serducha jeszcze nie będzie bo to jeszcze jest wcześnie,najlepiej iść na pierwsze usg tak po 6tc żeby ominąć niepotrzebnego stresa.
A co do ospy to mojemu starszakowi mija teraz ponad 3tygodnie i jeszcze ma kilka krostek,ale to tylko te gigantyczne co mial długo znikają,mój młodszy ma strasznie dużo i ciekawe ile jemu zajmie pozbycie się krost ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
mysiaka92 mi też jakoś apetyt nie dopisuje Oo senność normalka,gdzie usiądę to oczy mi się zamykają.
Flower spokojnie,wszystko będzie dobrze i nie stresuj się jak serducha jeszcze nie będzie bo to jeszcze jest wcześnie,najlepiej iść na pierwsze usg tak po 6tc żeby ominąć niepotrzebnego stresa.
A co do ospy to mojemu starszakowi mija teraz ponad 3tygodnie i jeszcze ma kilka krostek,ale to tylko te gigantyczne co mial długo znikają,mój młodszy ma strasznie dużo i ciekawe ile jemu zajmie pozbycie się krost ?
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Zazdroszczę wam tych wizyt,w UK inaczej podchodzą do ciężarnych i pierwsze USG to będę mieć robione około 12tc jeśli wszystko będzie ok a tak to wizyta z położna,założenie karty i podstawowe badania zrobi i tyle.
reklama
Ssabrinaa chyba nie moglabym w UK mieszkac.. Ja bym najchetnie ciagle monitorowala czy wszystko ok.. Najlepiej na stale przyczepic to do sluchania serca (nie pamietam nazwy)
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom