reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Nasz watek byl założony po za głównymi tematami przyszle mamy a teraz juz mamy swoj folder lutowe mamy 2018 :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oprocz tego ze chce mi sie ciagle spac i nie chce mi sie w ogole jesc to w miarw nawet

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynam sie stresować poniedziałkowa wizytą u lekarza. Boję się żeby wszystko było dobrze, i mam nadzieję ze będzie juz serduszko [emoji5]

Milej soboty [emoji5]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

gosiunia przyjemnego moczenia się ;)
mysiaka92 mi też jakoś apetyt nie dopisuje Oo senność normalka,gdzie usiądę to oczy mi się zamykają.
Flower spokojnie,wszystko będzie dobrze i nie stresuj się jak serducha jeszcze nie będzie bo to jeszcze jest wcześnie,najlepiej iść na pierwsze usg tak po 6tc żeby ominąć niepotrzebnego stresa.

A co do ospy to mojemu starszakowi mija teraz ponad 3tygodnie i jeszcze ma kilka krostek,ale to tylko te gigantyczne co mial długo znikają,mój młodszy ma strasznie dużo i ciekawe ile jemu zajmie pozbycie się krost ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Zazdroszczę wam tych wizyt,w UK inaczej podchodzą do ciężarnych i pierwsze USG to będę mieć robione około 12tc jeśli wszystko będzie ok a tak to wizyta z położna,założenie karty i podstawowe badania zrobi i tyle.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Ssabrinaa chyba nie moglabym w UK mieszkac.. Ja bym najchetnie ciagle monitorowala czy wszystko ok.. Najlepiej na stale przyczepic to do sluchania serca (nie pamietam nazwy)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry