reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ropuszka666 witamy :) jasne dołączaj:) super ze sie w koncu udalo :)
Sylviia moze sprobuj u rodzinnego o zwolnienie :)
Mnie wlasnie synek wyciagnal na plac zabaw. Ucze go poruszać się be wozka juz wiec trasa 10minutowa trwala 30min. Musze go wymeczyc bo za dlugo spaliśmy w dzien. Olalam wszystko w domu i poszlam spac xD

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ropuszka666 witamy :) jasne dołączaj:) super ze sie w koncu udalo :)
Sylviia moze sprobuj u rodzinnego o zwolnienie :)
Mnie wlasnie synek wyciagnal na plac zabaw. Ucze go poruszać się be wozka juz wiec trasa 10minutowa trwala 30min. Musze go wymeczyc bo za dlugo spaliśmy w dzien. Olalam wszystko w domu i poszlam spac xD

Od rodzinnego dostałam na tydzień na "ból kręgosłupa" bo nie może mi wystawić ciązowego dopóki ta ginekolog nie założy mi karty ciąży :/

Karte chyba dopiero ok 10tc wystawiaja nie?

Tak ok 10 tyg...
Dziewczyny a jak tam Wasza beta? Ja robiłam w czwartek, 10 dni po inseminacji czyli i po owulacji i wyszła 7,69 a z wczoraj czyli po czterech dniach wynik bety 113,5, dobrze przyrasta? Jutro znów powtórka

Mi w dzien spodziewanej miesiaczki wyszlo 115..
Mam pytanie do mam w drugiej lub kolejnej ciazy.. Czy przy kazdej wykonuje sie tak duzo badan? Te wszystkie toksoplazmozy, wassermany itd?

Ja wracam z wycieczki, dziś przeszłam 10km, teraz 5 godzina w autokarze i brzuch mnie bardzo boli :(

Witam nowe dziewczyny, jutro przeczytam co tam u Was :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny

Ja już dzisiaj pierwsze wymioty zaliczyłam, masakra w pierwszej ciąży nawet raz mi się nie zdążyło :(

Dziś pogoda u mnie pochmurna i deszczowa ale i tak życzę miłego dnia :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Lutowe Mamusie :-) ja dokladnie rok temu ujrzalam na tescie dwie kreseczki i oszalalam z radosci. Rok bardzo szybko minal i piątego czerwca moje Szczescie konczy cztery miesiace:-) Zycze Wam wszystkim radosnych i bezproblemowych ciaz!

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry