reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ropuszka666 witamy :) jasne dołączaj:) super ze sie w koncu udalo :)
Sylviia moze sprobuj u rodzinnego o zwolnienie :)
Mnie wlasnie synek wyciagnal na plac zabaw. Ucze go poruszać się be wozka juz wiec trasa 10minutowa trwala 30min. Musze go wymeczyc bo za dlugo spaliśmy w dzien. Olalam wszystko w domu i poszlam spac xD

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ropuszka666 witamy :) jasne dołączaj:) super ze sie w koncu udalo :)
Sylviia moze sprobuj u rodzinnego o zwolnienie :)
Mnie wlasnie synek wyciagnal na plac zabaw. Ucze go poruszać się be wozka juz wiec trasa 10minutowa trwala 30min. Musze go wymeczyc bo za dlugo spaliśmy w dzien. Olalam wszystko w domu i poszlam spac xD

Od rodzinnego dostałam na tydzień na "ból kręgosłupa" bo nie może mi wystawić ciązowego dopóki ta ginekolog nie założy mi karty ciąży :/

Karte chyba dopiero ok 10tc wystawiaja nie?

Tak ok 10 tyg...
Dziewczyny a jak tam Wasza beta? Ja robiłam w czwartek, 10 dni po inseminacji czyli i po owulacji i wyszła 7,69 a z wczoraj czyli po czterech dniach wynik bety 113,5, dobrze przyrasta? Jutro znów powtórka

Mi w dzien spodziewanej miesiaczki wyszlo 115..
Mam pytanie do mam w drugiej lub kolejnej ciazy.. Czy przy kazdej wykonuje sie tak duzo badan? Te wszystkie toksoplazmozy, wassermany itd?

Ja wracam z wycieczki, dziś przeszłam 10km, teraz 5 godzina w autokarze i brzuch mnie bardzo boli :(

Witam nowe dziewczyny, jutro przeczytam co tam u Was :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny

Ja już dzisiaj pierwsze wymioty zaliczyłam, masakra w pierwszej ciąży nawet raz mi się nie zdążyło :(

Dziś pogoda u mnie pochmurna i deszczowa ale i tak życzę miłego dnia :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Lutowe Mamusie :-) ja dokladnie rok temu ujrzalam na tescie dwie kreseczki i oszalalam z radosci. Rok bardzo szybko minal i piątego czerwca moje Szczescie konczy cztery miesiace:-) Zycze Wam wszystkim radosnych i bezproblemowych ciaz!

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry