reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
A mnie od początku tak drażni mój mąż że nie wiem jak on przeżyje te 9 miesięcy. Najlepiej żeby przy mnie nawet nie oddchał. I przyppminam sobie że w poprzednich ciążach też miałam. Moja przyjaciółka która też jest na początku ciąży znowu cały czas płacze. Mówi że co chwilę chodzi do łazienki upuścić trochę łez. A bardzo się cieszy że zaszła bo już starali się prawie rok. Ja do lekarza umowiłam się na 12.06. Może już wtedy będzie widać serducho. Dziewczyny życzę dobrej nocki i przyjemnych snów. Jutro na pewno będzie lepszy dzień.

Gosiunia ja tez bym ciagle płakała i wszystkich w okol wytlukla.. Ja ide 14.06 do lekarza i juz sie boje..
Mam tyle obaw co do ciazy ze szok ;( tyle pytan ze ciagle bombarduje meza smsami jak jest w pracy.. :(

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Ja dopiero się zbieram do pracy, a jeszcze mój młody dziś wstał i ma spuchnieta dolna warge :( nie wiem od czego to może być, więc dziś po południu czeka nas wizyta u lekarza :/

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry