reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
A mnie od początku tak drażni mój mąż że nie wiem jak on przeżyje te 9 miesięcy. Najlepiej żeby przy mnie nawet nie oddchał. I przyppminam sobie że w poprzednich ciążach też miałam. Moja przyjaciółka która też jest na początku ciąży znowu cały czas płacze. Mówi że co chwilę chodzi do łazienki upuścić trochę łez. A bardzo się cieszy że zaszła bo już starali się prawie rok. Ja do lekarza umowiłam się na 12.06. Może już wtedy będzie widać serducho. Dziewczyny życzę dobrej nocki i przyjemnych snów. Jutro na pewno będzie lepszy dzień.

Gosiunia ja tez bym ciagle płakała i wszystkich w okol wytlukla.. Ja ide 14.06 do lekarza i juz sie boje..
Mam tyle obaw co do ciazy ze szok ;( tyle pytan ze ciagle bombarduje meza smsami jak jest w pracy.. :(

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Ja dopiero się zbieram do pracy, a jeszcze mój młody dziś wstał i ma spuchnieta dolna warge :( nie wiem od czego to może być, więc dziś po południu czeka nas wizyta u lekarza :/

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry