reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U mnie drugie i będzie 6 lat różnicy :)

Dzwoniłam do gin, wizytę mam w poniedziałek na 16 30, tylko muszę coś wymyślić bo od rana mam mistrzostwa pierwszej pomocy a potem jeszcze na 16 radę pedagogiczną a nie chce dyr mówić jeszcze!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie 10 i 7 lat. Wam też dziewczyny chce się tak spać? Dziś to jakaś masakra. Dobrze że luźniejszy okres w pracy i mogę na chwilę oczy przymknąć. A u mnie w rodzinie co już okazuje się że ktoś jest w ciąży. O mnie na razie wie tylko siostrzenica męża (która też jest w ciąży) i moja mama.

Ciagle bym spala ale nie moge wygospodarowac sobie jakos czasu na drzemke :/ syn ma jakies napady histeri ostatnio. Kladzie sie na podloge i drze sie.. Macie pomysl co z tym zrobic

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Puk Puk [emoji846] czy można dołączyć ?? Po 5 latach walki w końcu się udało i będę Mamą [emoji16] cały czas nie wierze i chyba do USG nie uwierzę [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ropuszka666 witaj i wielkie gratulacje!!!5 lat to bardzo długo i bardzo wyczekane,najważniejsze że się udało ;)
Mi też się chce spać,w ciągu dnia z synkiem robimy sobie razem drzemkę a wieczorem tak koło 22 już ledwo oczy mam otwarte [emoji42]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja poprosiłam lekarza o tydzień zwolnienia, jeszcze nie dostałam ciazowego, ale z racji zawodu boję się pracować... To moja pierwsza ciąża, leczylismy się z mężem dwa lata i w końcu się udało :)
Myślałam że wcześniej dostaje się zaświadczenie od lekarza o ciąży...

Sylviia u każdego lekarza jest inaczej ale przeważnie dopiero po zobaczeniu serduszka wydawają ciążowe zwolnienie.A gdzie pracujesz,jeśli mogę spytać?

Sylviia u każdego lekarza jest inaczej ale przeważnie dopiero po zobaczeniu serduszka wydawają ciążowe zwolnienie.A gdzie pracujesz,jeśli mogę spytać?

W policji, na ulicy w patrolu... Dlatego się boję... Mam służby 12 godzinne... Moja ginekolog powiedziała mi ze na pewno mi zwolnienia nie wystawi a zaświadczenie w 10 tygodniu...

reklama
W policji, na ulicy w patrolu... Dlatego się boję... Mam służby 12 godzinne... Moja ginekolog powiedziała mi ze na pewno mi zwolnienia nie wystawi a zaświadczenie w 10 tygodniu...

No to faktycznie niebezpieczna praca a z tym zaświadczeniem to tak jak myślałam,ale rodzinny zawsze do tego czasu może Ci wystawić jeśli masz jakiegoś fajnego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry