reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Wczoraj rano wlasnie przez cycki sie poryczalam bo stwierdzilam, ze bola mniej niz przedwczoraj [emoji23]

@mavika za kazdym razem ide do toalety jak na sciecie a w toalecie co zdejmuje gatki to stan przedzawalowy.
Kiepsko z moja glowa [emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam tak samo,każda wizyta w WC jest jak spotkanie z katem.Po dwóch stratach jestem bardziej uczulona i nie potrafię się całkowicie cieszyć ciąża na samym początku,zacznę się cieszyć po USG,czyli u mnie tak dopiero po 12tc....

85993e3k1kxxnp4v.png

reklama
Piorą oj piorą... dziś w mojej głowie jakiś potwór siedzi i podsyła mi straszne pomysły, mam ochotę zrobić ze swojego męża tarczę i ciskać w niego kulami, strzałami i czym tylko się da... oczywiście metaforycznie, czepiam się wszystkie i szukam awantury jak niezrównoważona ... :D

Cześć dziewczyny! Ja zaraz świra dostanę, robiłam dziś badania krwi, w sumie 10 różnych a wynik na internecie tylko jednego [emoji32] [emoji37] do piątku będę siedzieć jak ba szpilkach pewnie, bo oczywiście bety nie ma! [emoji24]

Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam napady złości i zmienne nastroje [emoji48] i aż się boję bo to przecież dopiero początek...

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem co czujesz, ja tez po dwoch stratach i codziennie swiruje a to czy piersi bola a to ze ciut lepiej sie czuje w tej godzinie ...no masakra jakas :p pierwsza wizyta dopiero w piatek i po malu wariatka ze mnie wychodzi.. Mam nadzieje ze narzeczony to przezyje :D[/QUOTE]

Do góry