mavika
Fanka BB :)
Mnie też. Choć raz jadłam śledzia i az pastę z makreli sobie zobiłam. Ale generalni wolę coś innego niż ryby.Straaaasznie mnie odrzucilo od ryby, tak jak uwielbialam, tak teraz patrzeć nie mogę... Tylko z rybami tak mam, ciekawostka....
Mysiaka gratulacje!!!!
Powiem wam,ze tak sie wczoraj wymeczylam na tym weselu. Plecy okropnie bolaly a potem i brzuch ciagnal. Zwinelismy sie szybko bo po 22, ale sam slub byl o 13,wiec to i tak dla mnie bylo dlugo. Moje dziecko za to wyszalalo sie na calego. O 24 bylismy juz w domu. A dzis wstalam i czuje sie jakbym wczoraj wypila morze alkoholu. Do tego kostki mam spuchniete nie zauwazylam zeby wczesniej cos takiego sie dzialo. Co na to pomoze?
Tak to jest w naszym stanie. Ja zawsze z imprez wychodziłam ostatnia a teraz pierwsza. Wczoaj posiedzielismy z rodzinką, bo mój mąż miał urodziny, zrobiłam mu takie mini przyjęcie. Wypiłam jednego 0,33 Lecha free z limonką i nie wiem jak to możliwe, ale czułam się pijana. A ja głowę do alkoholu mam raczej mocną nomalnie, pewnie poświadomość.
Ja też jestem przeszczęśliwa że młody zaczął przedszkole. Odliczam godziny do poniedziałku Ale 5 mies spokoju i od nowaBożesz Ty mój, jak Ty wytrzymalas ta muzykę na maxa...chyba, że lubisz. Mnie denerwuje jak TV w domu włączą glosniej. Łapie się, że czasami mam ochotę posiedzieć samej w ciszy i spokoju. Będzie mały, będzie cisza. I wreszcie zaczęła się szkola[emoji38]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jestem załamana! Tak długo udawało mi się trzymać z wagą, 25 sierpnia było 68,4kg a dziś wchodzę a tu 70! :O Mało nie spadłam z tej wagi! Od dziś powrót do treningów. Choć mój brak siły mnie przeraża, trening dla ciężarnych a ja już na rozgrzewce maiłam dość...