reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Mysiaka gratulacje!!!!

Powiem wam,ze tak sie wczoraj wymeczylam na tym weselu. Plecy okropnie bolaly a potem i brzuch ciagnal. Zwinelismy sie szybko bo po 22, ale sam slub byl o 13,wiec to i tak dla mnie bylo dlugo. Moje dziecko za to wyszalalo sie na calego. O 24 bylismy juz w domu. A dzis wstalam i czuje sie jakbym wczoraj wypila morze alkoholu. Do tego kostki mam spuchniete :( nie zauwazylam zeby wczesniej cos takiego sie dzialo. Co na to pomoze?

reklama
Dzień dobry :)
U mnie wczoraj bardzo intensywny dzień, bo od rana na nogach, pojechaliśmy na urodziny do siostrzeńca narzeczonego i tam siedzieliśmy od 14 do 21 a potem jeszcze na urodziny jego najlepszego kolegi a tam impreza na całego. My jedyni trzeźwi a reszta bardzo wesoła, muzyka na maksa i tak siedzieliśmy do 24 i w domu byliśmy o 2 i padłam jak kawka. A rano sie budzę i drga mi lewa powieka cały czas :/
Magnez biore 2x dziennie. Moze to potas, ale obstawialabym stres i zmęczenie. Kiedys drgała mi przez kilka miesięcy. Mam nadzieje ze to nic poważnego i szybko przejdzie jak sie wyspie. A jak tam u Was dzień sie zaczął?
U nas jeszcze całkiem leniwie, z mężem jeszcze w łóżeczku ☺️ ale czas wstawać bo głód już doskwiera. Weekend mamy imprezowy, wczoraj urodziny szwagra, dziś spotkanko u mojego brata. Zapowiada się sympatycznie. Miłej niedzieli dla wszystkich ☺️

Syla88 mi tak kiedys drgala powieka tylko jak dzien wczesniej wypilam cos... Hehe a Ty tu wizyta u siostrzenca, tu urodziny hehe a teraz sie dziwisz ze drga hehe

KasiaK89 to ja wczesniej z rybami bylam tak na bakier a teraz to uwielbiam ale fakt tylko z rybami tak mam bo nie mam ani jednej innej ciazowej zachcianki heh

Syla88 mi tak kiedys drgala powieka tylko jak dzien wczesniej wypilam cos... Hehe a Ty tu wizyta u siostrzenca, tu urodziny hehe a teraz sie dziwisz ze drga hehe

KasiaK89 to ja wczesniej z rybami bylam tak na bakier a teraz to uwielbiam ale fakt tylko z rybami tak mam bo nie mam ani jednej innej ciazowej zachcianki heh

Masz racje, po prostu przemęczenie. W ciąży wszystko pracuje 2x intensywniej. Teraz dzień sie poszaleje to dwa trzeba odpoczywać albo noc nieprzespana tez robi swoje.
Co do ryb to mnie nie odrzuca ale troche zaniedbałam i mało jem a powinnam. Chyba wiem co bedzie dzis na obiad :)

Cześć dziewczyny. Mysiaka gratulacje! U mnie noc bardzo ciężka przez te sensację z żołądkiem myślałam że urodze ale teraz już lepiej piję sobie miętę i mam nadzieję że przejdzie. Bardzo się cieszę że jutro już szkoła bo z moimi latoroslami już nie wyrabiam. Kłócą się strasznie ca chwilę wybucha jakąś awantura. Dzisiaj czeka mnie chyba poważna rozmowa na ten temat. Poza tym mamy wybudowany nowiutki budynek szkoły i jutro uroczyste otwarcie już nie mogę się doczekać. Zuzia do 4 klasy więc też zmiany nowi nauczyciele , przedmioty. Dotkass twoja córcia chyba też? No i jutro wizyta mam nadzieję że będzie ok bo bardzo się boję. Miłej i spokojnej niedzieli.

@Lali ja miałam podobnie po weselu- miałam mega kaca, a moj R który pił- zero...na kostki- połóż się z nogami wyżej...możliwe, ze zmęczenie, miałam mniej wygodne buty...

@luandzia1 tak Amelka tez do czwartej, tez mieliśmy remont szkoły przez wakacje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lali ja miałam podobnie po weselu- miałam mega kaca, a moj R który pił- zero...na kostki- połóż się z nogami wyżej...możliwe, ze zmęczenie, miałam mniej wygodne buty...

@luandzia1 tak Amelka tez do czwartej, tez mieliśmy remont szkoły przez wakacje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas jest zupełnie nowy budynek wybudowany nowe miejsce. Jak Zuzia zaczynała pierwszą klasę to była pierwszym roczników który się tam uczył, były tylko dwie klasy , więc można powiedzieć bardzo kameralnie. Teraz są już wszystkie klasy no i budynek szkoły który wygląda jak szkoła więc dla dzieci to sporo zmian.

reklama
Witam się w niedzielne, zimne przedpołudnie ;)
Mysiaka super wieści, gratuluję :biggrin2:
Dotkass takie zbieranie grzybów to ja rozumiem :biggrin2:
U mnie soczek zrobiony :tak: Mąż przyniósł trochę prawdziwkow, susza się od wczoraj :)
Ja kończę 17 tydz ale ruchów nadal nie czuje nadal, czekam coraz bardziej niecierpliwie:rolleyes2:
Miłego dnia :biggrin2:

Do góry