reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Hej :) Jestem po wizycie u lekarza. Niestety mam infekcje dróg moczowych :( Dostałam antybiotyk i za kilka dni mam powtórzyć badanie. Ciekawa jestem skąd się wzięła ta infekcja. Objawów żadnych nie mam. Jedynie co to częściej chodzę do wc, ale myślałam ze to normalne. ;/ na 20.09 umówiłam się na połówkowe. Juz się nie mogę doczekać. Płci jeszcze nie znam wiec nic jeszcze nie kupuje. Mam nadzieje, ze z Dzidzia będzie wszystko okej. Pozdrawiam
infekcje drog moczowy zdazaja sie dosc czesto w ciazy, wystarczy ze do konca sie nie wysiusiasz tak mi mowil gin. tez mialam, dostalam antybiotyk i wszystko bylo ok najwazniejsze ze wykryte i juz wdrazone masz leczenie, nie denerwuj sie.

reklama
@mavika, oh i ja mam chęć na tłuste, wszystko bym smażyła albo piekła, a już kotlety serowe (czyli tłuszcz smażony w tłuszczu :D ) mogłabym jeść codziennie. Ratuje mnie tylko zdrowy rozsądek ;)

Czesc Dziewczyny.

Wracam do zywych.
Test na prawko zdany :). Na 23.09 zapisalam sie na egzamin praktyczny.

Ostatnie dwa dni ledwo zylam. Najpierw bolala mnie glowa i to z takim obrzydzeniem do jedzenia, ze jak tylko na cos popatrzylam to mi sie nasilalo. A kolejne dni przespalam. Moze ta zmiana pogody mnie odbiła, bo bylam nieprzytomna, a dzis zaczal padac deszcz i jest o niebo lepiej.

Mam jeszcze masakre z dziwnym posmakiem w ustach. Musialam zaopatrzyc sie w karton gum mietowych bo az mnie mdli od tego.

Wymiekam w tej ciazy... Tak fajnie mi bylo w poprzednich a teraz przybijam piatke z wszystkimi, ktore niecierpia tego stanu.

Postaram sie byc juz na bierzaco bo ostatnie co zdazylam przeczytac to rozmowa o chrzestnych. My tez mamy z tym problem. Wszyscy w rodzinie albo po rozwodach albo w konkubinatach.

28whvfxmch1wg8di.png

reklama
@NianiaOgg gratulacje [emoji2]
Ja tez kiepsko się czułam pierwszego dnia dobrej pogody...później już lepiej. Natomiast dziś rano rewelacja- nawet sprzątnęłam generalnie salon, a teraz opadłam z sił i jeszcze zgaga mnie meczy (dla tych myślących, ze tylko po smażonym- informuje, ze nie...taki moj urok- wysoko macica, która unosi wszystko w górę)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry