reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Otworzyłam wątek lista wyprawkowa, mogłam o czymś zapomnieć, lub celowo pominąć...uzupełnijcie jak coś...na pewno pomoże to pierworodkom [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
martula1985
Fanka BB :)
Na pewno się przyda jak ja wydrukowałam mężowi listę - wyprawkę dla bliźniąt to osiwiał... [emoji23]Otworzyłam wątek lista wyprawkowa, mogłam o czymś zapomnieć, lub celowo pominąć...uzupełnijcie jak coś...na pewno pomoże to pierworodkom [emoji6]
Dotkass
Fajny pomysł z listą. Dobrze wiedzieć mniej-więcej ile czego.
Za stanie jeszcze torba do szpitala
Dla mamy tez jest lista [emoji6] do tego dodaj jeszcze kosmetyki, ładowarkę, szlafrok, kapcie, telefon i dokumenty i masz torbę dla siebie a i ręczniki ze dwa
Cześć,
Czy mnie też uda się jeszcze zgłosić? Z góry dzięki!
Co do pieluch to wielorazowych nie uzywałam bo straszny ze mnie leń. Co do jednorazowych to warto jednak z kupnem wiekszej ilości poczekać aż Maluch się urodzi. Ja miałam sporo pampersów klasycznych (zielonych) i niestety wszystkie musiałam pooddawać bo Mała była uczulona. Probowałam Dady bo mają super opinie ale wszystko nam wyciekało (córka byla szczupla i długa). Skończyło się na pampers premium i uzywamy ich juz 2,5 roku. Mała chyba nigdy nie miała oparzenia. Uzywalismy zawsze Linomag zielony i duzo wietrzenia.
Czy mnie też uda się jeszcze zgłosić? Z góry dzięki!
Co do pieluch to wielorazowych nie uzywałam bo straszny ze mnie leń. Co do jednorazowych to warto jednak z kupnem wiekszej ilości poczekać aż Maluch się urodzi. Ja miałam sporo pampersów klasycznych (zielonych) i niestety wszystkie musiałam pooddawać bo Mała była uczulona. Probowałam Dady bo mają super opinie ale wszystko nam wyciekało (córka byla szczupla i długa). Skończyło się na pampers premium i uzywamy ich juz 2,5 roku. Mała chyba nigdy nie miała oparzenia. Uzywalismy zawsze Linomag zielony i duzo wietrzenia.
luandzia1
Entuzjast(k)a
To w zasadzie się w większości się pokrywa ,ale warto zerknąć na stronę szpitala gdzie się będzie rodzić, na pewno jest lista co trzeba zabraćDla mamy tez jest lista [emoji6] do tego dodaj jeszcze kosmetyki, ładowarkę, szlafrok, kapcie, telefon i dokumenty i masz torbę dla siebie a i ręczniki ze dwa
Dotkass
To w zasadzie się w większości się pokrywa ,ale warto zerknąć na stronę szpitala gdzie się będzie rodzić, na pewno jest lista co trzeba zabrać
Zgadza się...niektóre szpitale Maluszki od urodzenia do wyjścia ubierają w swoje ubranka...zatem dla Maluszka trzeba tylko mieć pieluszki, Ew smoczek i butelkę...ubranka dopiero na wyjście, ale co szpital to obyczaj
reklama
taśka
Fanka BB :)
Otworzyłam wątek lista wyprawkowa, mogłam o czymś zapomnieć, lub celowo pominąć...uzupełnijcie jak coś...na pewno pomoże to pierworodkom [emoji6]
Oooo to to to tego właśnie było trzeba kochana [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom