reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dzień dobry,
Powiem Wam, ze się wyspalam...zaraz zwlekam się z łóżka pod prysznic i na dół na śniadanko...dziś...szef kuchni proponuje jajecznicę na masełku [emoji67][emoji505][emoji12]
Późniejsze plany...pranie (na okrągło, wiec w sumie nie nowość), ale w związku z tym, ze pogoda dziś znów zapowiada się piękna- pobycze się na leżaczku na tarasie i może uda mi się wreszcie dobrnąć do końca książki, która mecze...już czekają na mnie moje kochane kryminały i to trzy...biografia chyba nie dla mnie [emoji432]
Wszystkich wizytującym, jeśli takie dziś są- powodzenia
A każdej z osobna bardzo przyjemnego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem Wam, ze się wyspalam...zaraz zwlekam się z łóżka pod prysznic i na dół na śniadanko...dziś...szef kuchni proponuje jajecznicę na masełku [emoji67][emoji505][emoji12]
Późniejsze plany...pranie (na okrągło, wiec w sumie nie nowość), ale w związku z tym, ze pogoda dziś znów zapowiada się piękna- pobycze się na leżaczku na tarasie i może uda mi się wreszcie dobrnąć do końca książki, która mecze...już czekają na mnie moje kochane kryminały i to trzy...biografia chyba nie dla mnie [emoji432]
Wszystkich wizytującym, jeśli takie dziś są- powodzenia
A każdej z osobna bardzo przyjemnego dnia [emoji182]
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@Minis86 Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
@Ritta2014 super, ze plec potwierdzona i wszystko dobrze [emoji16]
@martula1985 Hahaha...dobre, mi się śniło, ze byłam w pracy, tak chyba sama nie wiem w odwiedziny i mimo, ze były drzwi z pomieszczenia do pomieszczenia to były jeszcze okienka i ja tymi oknami przechodziłam, a ciężko mi było, bo już duży brzuch miałam (tak czułam, ale nie było go widać [emoji15])...a to biuro to jakiś stary magazyn był (na pewno nie moja cudowna firma [emoji23]... na ból gardła syrop z cebuli
@Ritta2014 super, ze plec potwierdzona i wszystko dobrze [emoji16]
@martula1985 Hahaha...dobre, mi się śniło, ze byłam w pracy, tak chyba sama nie wiem w odwiedziny i mimo, ze były drzwi z pomieszczenia do pomieszczenia to były jeszcze okienka i ja tymi oknami przechodziłam, a ciężko mi było, bo już duży brzuch miałam (tak czułam, ale nie było go widać [emoji15])...a to biuro to jakiś stary magazyn był (na pewno nie moja cudowna firma [emoji23]... na ból gardła syrop z cebuli
mavika
Fanka BB :)
Zawsze uważnie dobieralam znajomych bo nie umiem utrzymywać znajomości tylko dla zasady. Ale i to wąskie grono mnie zawiodło więc wolę nie mieć wcale niż nieszczerych@mavika to zaszalałaś A tak serio tez miałam moment, ze myslalam, że jestem sama, ale minął!
@martula1985 dziewczyny już polecały wodę z wodą utlenioną do płukania gardła. Warto spróbować.
@Minia86 Wesoło masz z mężem
A ja stoję w kolejce po 500 plus...
Monisiek88
Jak ja Wam zazdroszcze ze Wy juz na swoim. Ojjjj a mnje do tego jeszcze rok zostal. Hehehe. Co do kosciola to my tez jestesmy po koscielnym ale jakos coraz mniej nam po drodze tam... Niestety
martula1985
@Dorkass lubię kryminały. Co tam masz na tapecie? Ja właśnie czytam Piątą kobietę. Mąż mi w biedronce kupił [emoji16]
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny . Jeszcze raz bardzo dziękuję. Wczoraj wieczorem/ w nocy zmusilam się i wypiłem... nie wiem ile ale bardzo dużo. Poszłam spać, w nocy popuscilo i zaczęłam sikac . Nie boli i nie piecze zobaczymy co z tego będzie teraz wypiłem dużą szklankę wody z cytryną. Wyekspediuje córki do teściów do jutra i mam zamiar odpoczywać, mąż jutro obiecał wziąć wolne bo mamy 15 rocznicę ślubu, więc w razie czego będzie pod ręką. Zawiozę też mocz do badania ogólny i posiew. Milego i spokojnego dnia.