reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dzień dobry,

Powiem Wam, ze się wyspalam...zaraz zwlekam się z łóżka pod prysznic i na dół na śniadanko...dziś...szef kuchni proponuje jajecznicę na masełku [emoji67]‍[emoji505][emoji12]

Późniejsze plany...pranie (na okrągło, wiec w sumie nie nowość), ale w związku z tym, ze pogoda dziś znów zapowiada się piękna- pobycze się na leżaczku na tarasie i może uda mi się wreszcie dobrnąć do końca książki, która mecze...już czekają na mnie moje kochane kryminały i to trzy...biografia chyba nie dla mnie [emoji432]

Wszystkich wizytującym, jeśli takie dziś są- powodzenia

A każdej z osobna bardzo przyjemnego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Minis86 Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

@Ritta2014 super, ze plec potwierdzona i wszystko dobrze [emoji16]

@martula1985 Hahaha...dobre, mi się śniło, ze byłam w pracy, tak chyba sama nie wiem w odwiedziny i mimo, ze były drzwi z pomieszczenia do pomieszczenia to były jeszcze okienka i ja tymi oknami przechodziłam, a ciężko mi było, bo już duży brzuch miałam (tak czułam, ale nie było go widać [emoji15])...a to biuro to jakiś stary magazyn był (na pewno nie moja cudowna firma [emoji23]... na ból gardła syrop z cebuli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mavika to zaszalałaś:p A tak serio tez miałam moment, ze myslalam, że jestem sama, ale minął:)!

@martula1985 dziewczyny już polecały wodę z wodą utlenioną do płukania gardła. Warto spróbować.

@Minia86 Wesoło masz z mężem :D
Zawsze uważnie dobieralam znajomych bo nie umiem utrzymywać znajomości tylko dla zasady. Ale i to wąskie grono mnie zawiodło więc wolę nie mieć wcale niż nieszczerych
A ja stoję w kolejce po 500 plus...

reklama
Cześć dziewczyny . Jeszcze raz bardzo dziękuję. Wczoraj wieczorem/ w nocy zmusilam się i wypiłem... nie wiem ile ale bardzo dużo. Poszłam spać, w nocy popuscilo i zaczęłam sikac . Nie boli i nie piecze zobaczymy co z tego będzie teraz wypiłem dużą szklankę wody z cytryną. Wyekspediuje córki do teściów do jutra i mam zamiar odpoczywać, mąż jutro obiecał wziąć wolne bo mamy 15 rocznicę ślubu, więc w razie czego będzie pod ręką. Zawiozę też mocz do badania ogólny i posiew. Milego i spokojnego dnia.

Do góry