reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
@Dotkass no już. To będzie już 20 t i parę dni.
Moja ciąża jest już bardzo widoczna. I nawet chodzę już w spodniach i getrach ciązowych. Bylam w sobotę na imprezie prorodzinnej. I znajoma mówi do mojej szwagierki że "sobie dużo przytyłam" A szwagierka że co w tym dziwnego jak w ciąży jestem. Ponoć jej mina była nie zastąpiona. A tak na marginesie przytyłam 3,5 kg. Ale moja uroda jest taka że zaraz brzuch mi wywala na zewnątrz. Bratanek mojego to śmiał się że calgonu nie używałam i mi bęben wywaliło.
Moja ciąża jest już bardzo widoczna. I nawet chodzę już w spodniach i getrach ciązowych. Bylam w sobotę na imprezie prorodzinnej. I znajoma mówi do mojej szwagierki że "sobie dużo przytyłam" A szwagierka że co w tym dziwnego jak w ciąży jestem. Ponoć jej mina była nie zastąpiona. A tak na marginesie przytyłam 3,5 kg. Ale moja uroda jest taka że zaraz brzuch mi wywala na zewnątrz. Bratanek mojego to śmiał się że calgonu nie używałam i mi bęben wywaliło.
Monisiek88
Mozecie mi przypomniec jakie to wino mozemy pic? Taka mam ochote na winko ale nie pamietam na ktorwj stronie bylo to wrzucane. Bylabym taka wdzieczna.
@Dotkass no już. To będzie już 20 t i parę dni.
Toś "najstarsza" tu chyba?
Chrząszczyk
Ja akurat polowkowe będę miała 27 września u swojego lekarza, a wizytę u niego 21 tydzień wcześniej. Musi się odkuc po urlopie[emoji38]w sumie mógł to wszystko załatwić 21 września. Trzyma się sztywno, że wizyta co 4 tyg., bo i ciągłość L4 trzeba zachować.To na polowkowe też trzeba się umawiać do innego lekarza?? [emoji33]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mi umowili termin przy prenatalnych łącznie z godziną do tego samego lekarza . Powiedzieli że nie trzeba już skierowaniaTo na polowkowe też trzeba się umawiać do innego lekarza?? [emoji33]
Mi umowili termin przy prenatalnych łącznie z godziną do tego samego lekarza . Powiedzieli że nie trzeba już skierowania
A Wy na skierowanie byliście?
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@gosiuna mam to samo...3 kg na plusie, a od dwóch dni bęben mam taki, ze szok...wywaliło i o dziwo po całości, czyli prawie pod cycki, a nie tylko w okolicach macicy...taka moja uroda...zgaga tez chyba już zostanie ze mną do porodu [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Tak z racji wiekuA Wy na skierowanie byliście?
reklama
Chrząszczyk
Może stworzymy wątek gdzie będziemy wpisywać plec maluszkow, ktorych się spodziewamy i ewentualne korygować zmiany gdyby się takowe pojawily[emoji38]?Ciężko Was nadrobić. Mam nadzieję Nie straciłam nic prócz radości.
Ja skończyłam pierwszą papierową batalię. Jutro laba. Tak myślę.
To ile już chłopców i dziewczynek potwierdzonych?
Jak ja chcę chłopca...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom