reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ciężko Was nadrobić. Mam nadzieję Nie straciłam nic prócz radości.

Ja skończyłam pierwszą papierową batalię. Jutro laba. Tak myślę.

To ile już chłopców i dziewczynek potwierdzonych? :)

Jak ja chcę chłopca...

reklama
@Dotkass no już. To będzie już 20 t i parę dni.

Moja ciąża jest już bardzo widoczna. I nawet chodzę już w spodniach i getrach ciązowych. Bylam w sobotę na imprezie prorodzinnej. I znajoma mówi do mojej szwagierki że "sobie dużo przytyłam" A szwagierka że co w tym dziwnego jak w ciąży jestem. Ponoć jej mina była nie zastąpiona. A tak na marginesie przytyłam 3,5 kg. Ale moja uroda jest taka że zaraz brzuch mi wywala na zewnątrz. Bratanek mojego to śmiał się że calgonu nie używałam i mi bęben wywaliło.

@Dotkass no już. To będzie już 20 t i parę dni.

Moja ciąża jest już bardzo widoczna. I nawet chodzę już w spodniach i getrach ciązowych. Bylam w sobotę na imprezie prorodzinnej. I znajoma mówi do mojej szwagierki że "sobie dużo przytyłam" A szwagierka że co w tym dziwnego jak w ciąży jestem. Ponoć jej mina była nie zastąpiona. A tak na marginesie przytyłam 3,5 kg. Ale moja uroda jest taka że zaraz brzuch mi wywala na zewnątrz. Bratanek mojego to śmiał się że calgonu nie używałam i mi bęben wywaliło.

Toś "najstarsza" tu chyba? :)

To na polowkowe też trzeba się umawiać do innego lekarza?? [emoji33]
Ja akurat polowkowe będę miała 27 września u swojego lekarza, a wizytę u niego 21 tydzień wcześniej. Musi się odkuc po urlopie[emoji38]w sumie mógł to wszystko załatwić 21 września. Trzyma się sztywno, że wizyta co 4 tyg., bo i ciągłość L4 trzeba zachować.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@gosiuna:) mam to samo...3 kg na plusie, a od dwóch dni bęben mam taki, ze szok...wywaliło i o dziwo po całości, czyli prawie pod cycki, a nie tylko w okolicach macicy...taka moja uroda...zgaga tez chyba już zostanie ze mną do porodu [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ciężko Was nadrobić. Mam nadzieję Nie straciłam nic prócz radości.

Ja skończyłam pierwszą papierową batalię. Jutro laba. Tak myślę.

To ile już chłopców i dziewczynek potwierdzonych? :)

Jak ja chcę chłopca...
Może stworzymy wątek gdzie będziemy wpisywać plec maluszkow, ktorych się spodziewamy i ewentualne korygować zmiany gdyby się takowe pojawily[emoji38]?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry