reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Cześć dziewczyny . Od wczoraj nie piszę bo niestety umieram. Poszłam ,wstyd się przyznać od dwóch miesięcy pierwszy raz do kościoła i to nie był dobry pomysł, prawie zemdlalam a w drodze powrotnej to już tak wymiotowalam że myślałam że nie dojedziemy. Potem uzupelnialam dokumentację z pracy i dzisiaj przed 7 już byłam zawieźć wszystko , oddać klucze. Kosztowało mnie to mnóstwo stresu i nieprzespana noc. Po powrocie spałam z 3 godziny , kręci mi się w głowie tak że nie mogę dojść do ubikacji i mam skurcze. Oby to przeszło. Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam do niczego głowy. Pozdrawiam was ciepło.

Ja tez byłam wczoraj w kościele, a dawno juz nie byłam. Było gorąco ale dałam radę nie musiałam siadać na szczęście wiecej niz trzeba. Ale byłam troche bardziej czujna i ciagle myślałam czy sie dobrze czuje.
A dlaczego zemdlałas i potem wymiotowalas? Juz sie gorzej wcześniej czułaś czy w kościele tak sie zrobiło?

reklama
Hej dziewczynki :)

Tez kiepsko spie, budze sie co chwile, non stop jakies durne horrorowate sny (nigdy tak nie mialam), a to siku a to jesc. Bardzo kiepska jakosc tego snu :(

Wczoraj po obiecie znow poczulam pukanie w tyn samym miejscu co orzedwczoraj. Bylo troche slabsze i ostatnie pukniecie przesunelo sie troszke nizej. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dzisiaj jeszcze nic ale mloda godzina, moze cos poczuje :)

Wczoraj mielismy cudowna niedziele taka tylko dla siebie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A teraz zbieram sie na USG, bez tatusia bo ma wazny projekt teraz w pracy i musi przypilnowac aby sie nie posypalo nic. Szkoda, ale bedzie za dwa tygodnie na USG :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czekamy na fotki ♡

Czesc dziewczyny.
Nie nadrobie Was po tym weekendzie... :(

Pisze ze zyje, zebyscie pamietaly o mnie jakby juz byl WZ.

W weekend swietowalismy urodzinki synka u dziadkow. Mamy w jedna str. 250km. Podroz mega meczaca, dopada mnie w tej ciazy choroba lokomocyjna :(.

A teraz szykuje sie na jutrzejszy egzamin teoretyczny na prawo jazdy i ciagle sie ucze, rozwiazuje testy, nawet obiadu nie musze dzis gotowac :). Probowalam zdac prawko ok. 10lat temu, ale mi nie wyszla praktyka, a pozniej tak sie losy potoczyly ze nie bylo kiedy... i powiem Wam ze tamta teoria to byl smiech na sali, 200 pytan wykutych na pamiec w jeden dzien, a teraz sa utajnione i jest ich 3000, wiec masakra... jest co zakuwac.

Trzymam kciuki za wizyty.

Mi tez czasami wydaje sie ze czuje malenstwo :). Ale jeszcze rzadko, wiec moze rzeczywiscie tylko wydaje mi sie... :).

28whvfxmzupp30ia.png

Ojjj a ja wczorajsza msze w calosci przesiedzialam. Masakra jakas a potem jak wyszlam to byly te okropne bole. Naszczescie sie nienpowtorzyly juz

Mavika dopiero teraz weszlam na watek zakupowy I przeczytalam twoj komentarz. Matko nic takiego nie zaznaczalam!!! Czasem jak przesuwam palcem po telefonie to przypadkiem cos mi sie zaznacza, wtedy odklikuje. To na pewno niechcacy sie stalo i bez mojej wiedzy. Cholerny telefon! Chyba sie przezuce na laptopa. Mam nadzieje ze innym nie powciskalam glupot przypadkiem. :-( AZ mi przykro :-(wybaczcie
Ja dostałam od Ciebie "niezbyt mądre" ale luz, mnie też czasem coś się wciśnie przypadkiem i jak tylko widzę to odklikuję :p pozatym może to rzeczywiście nie było zbyt mądre :D

Dzień dobry Dziewczyny :)
Mój mąż pierwszy raz od 2 tygodni poszedł do pracy, będę sama jak palec, w dodatku przykuta do łóżka, nie wiem jak dam rade. Na szczęście przygotował mi kanapki, herbatkę w termosie i oby do 14.30 ;)

@Syla88 kurcze nie wiem jak Co to opisać, takie fajne uczucie
emoji16.png
takie łaskotki, motylki, wcześniej się zastanawiałam czy to to, czy jednak nie, ale wczoraj już nie miałam wątpliwości :)

@Dotkass udanej wizyty :)

Dziewczyny Wy się zastanawiacie i obawiacie czy sobie poradzicie?? A co ja mam powiedzieć?
emoji16.png
Dwójka na raz i w dodatku teściowa mnie straszy że sobie nie poradzę i ona BĘDZIE MI POMAGAĆ
emoji33.png

1503893736-aaaaaa.jpeg

Miłego dnia :)
Każda z nas sobie radzi i poradzi sobie po porodzie. Trzeba tylko nastawić się, że nie wszystko musi być idealne, mnie bardzo dołował bałagan w pokoju, kurz na półce i rozsypane mleko na komodzie.... Ale z czasem nauczyłam się wszystko ogarniać. I nie słuchaj czarnych wizji teściowej! Poradzisz sobie, a jeśli będzie chciała Ci pomóc to jak najbardziej, ale nie z nastawieniem, że ona będzie musiała... Moja teściowa z takim nastawieniem żyła, że będzie musiała mi pomagać i jeszcze jej o pomoc nigdy nie prosiłam bo zawsze staram się wszystko zorganizować tak, żeby ogarnąć a tym sposobem sama z siebie nie przyjedzie do wnuka, żeby np nam pomóc no chyba, że na weekendzie na kawę i wtedy pobawić się z małym... Martula1985 nie daj sobie wmówić, że nie dasz sobie rady, tysiące kobiet rodzi bliźniaki i dają sobie radę więc dlaczego Ty nie? Przecież jak sama napisałaś jesteś baba z jajami :D

Dziewczyny powodzenia na wizytach i dużo sił i zdrowia dla tych ze złym samopoczuciem! Ululałam właśnie synka i idę coś podziałać, dziś ambitnie nie chcę leżakować, zobaczymy co z tego wyjdzie... Sny hmmm u mnie też masakra jest! Dziś śniło mi się, że jestem w liceum i nie mogę znaleźć sali od francuskiego w końcu jakaś nauczycielka sprawdzała obecność i pastwiła się, że jestem w ciąży i szkoły nie skocze i tak dalej, a ja nie rozumiała o co chodzi i tłumaczyłam jej, że ja już zdałam maturę i, że dwa kierunki studiów skończyłam, ale ona nie słuchałam, a ja tak bardzo nie rozumiałam co się dzieje.... Nie mogłam się obudzić.. Ale schizuję.... A co do snów etotycznych to cóż, zdarza się mi, a i owszem, ale takie, że sama nie ogarniam, że tak można i z kim :D plus taki, że zaczynam mieć mega ochotę, aż sama nie ogarniam :p

Witam po weekendzie:)
@Dotkass jak po wizycie? Dzidzia się ujawniła;)? Jeśli chodzi o ból kręgosłupa, to bardzo polecam masaże dla ciężarnych. W pierwszej ciąży bardzo mi pomogły.

@NianiaOgg trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin! Ja mieszkam poza miastem i prawo jazdy w takim przypadku, to konieczność.

@Shemshi absolutnie zazdroszczę urlopu:)! Jak zniosłaś podróż?

Widzę dziewczyny, ze się nocami nie nudzicie:) Ja tez nie narzekam bo i w jednej i w drugiej ciąży sny zwariowane, a jakie realistyczne...
Cudne macie psiaki, ja tez psiara jestem, choć może najpierw koniara, a potem psiara;)

@taśka Twój czworonóg, to jakiej rasy?

@AlexF ja zdaje się od Ciebie mam literówki. Dostrzegłam tam raptem brak przecinka. Hehe. Oj surowa surowa :p :p

@NianiaOgg powodzenia! Ja mam zdaną teorie, a praktyka to inna bajka. Wciąż bez uprawnień. Kiedyś do tego wrócę. Może :)
Jej, mnie ten telefon też wkurza bo klikam, a tu przesuwa się ekran i klika coś... Aj no wybacz, znajdę na chwili wolnego i od klikam :) sama walę literówki nieraz, a mądra udaję no nie? Hehe :D :p

reklama
@Ritta2014 przedstawiam go jako amstaffa bo jako taki kupiony (nie z hodowli ) ale bliżej mu do pitbulla :) w każdym razie bullowaty pełnym sercem [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry