mavika
Fanka BB :)
Mavika dopiero teraz weszlam na watek zakupowy I przeczytalam twoj komentarz. Matko nic takiego nie zaznaczalam!!! Czasem jak przesuwam palcem po telefonie to przypadkiem cos mi sie zaznacza, wtedy odklikuje. To na pewno niechcacy sie stalo i bez mojej wiedzy. Cholerny telefon! Chyba sie przezuce na laptopa. Mam nadzieje ze innym nie powciskalam glupot przypadkiem. :-( AZ mi przykro :-(wybaczcie
Ok, takim razie wybaczone, dostajesz rozgrzeszenie
witam sie nie nadrobie was niestety nie mam kiedy, moj najmlodszy sie rozchorowal , a wlasciewe to nie wiem co mu jest, bo ma temp od piatku, a w zasadzie od soboty taka wysoka 39.8 pod paszką kombinowalismy z męzem caly wekend, zeby mu zbic, okazalo sie, ze paracetamol na niego nie działa ani w syropku ani w czopku, po podaniu ibuprofenu temp spadla do w miare znosnej dla młodego, bo przynajmniej nie marudził,ale po 4 godz wzrasta znowu do 39... obstawiam trzydniowke, bo ani nie kaszle, ani nie smarka nic zupelnie zero innych objawow, na razie wysypki nie ma, dzis mija trzeci dzien jak nie przejdzie jutro do lekarza pędze.
@Dotkass udanej wizyty!
U mojego sie tak zawsze angina zaczyna...
Co do snów to mnie się ciągle śni moja nastoletnia wielka miłość Ale chciałam jego imieniem nazwać syna może to jednak znak że to nie dziewucha tam mieszka?