Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ale leżę w domu na szczęście (chyba)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zbadali Cie w koncu? Wszystko ok?
A ja mam takie pytanie nietypowe [emoji14] A może typowe. Dla mnie to pierwsza ciąża [emoji14] Mam bardzo mocne żółte upławy... Czy to w ciazy normalne?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Może być jakaś infekcja, ja też mam więcej ale biało przezroczyste. Radziłbym się wybrać do gina.A ja mam takie pytanie nietypowe [emoji14] A może typowe. Dla mnie to pierwsza ciąża [emoji14] Mam bardzo mocne żółte upławy... Czy to w ciazy normalne?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie swędzi, nie piecze, nic się nie dzieje oprócz tego, że są po prostu upławy. Nie są mocno żółte, ale mają delikatny odcień żółtego. Nie pachną też w żaden sposób.Mocno żółte? Może jakaś infekcja? Maja jakiś nieprzyjemny zapach? Upławy są naturalne w ciąży, zwiekszona wydzielina, ale żółty kolor mnie zastanawia...ja mam bardziej bezbarwni- kremowy- taki bardziej bialy
Może być jakaś infekcja, ja też mam więcej ale biało przezroczyste. Radziłbym się wybrać do gina.