reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Tak, zwolnic teraz nie moga. Ale moga mi obciac godziny do takiej ilosci, ze nie bedzie sensu nawet tam zostawac. Oni znajda sposob. W imie milosierdzia...
Ja pier...mówię Ci idź na l4, co się będziesz stresować...czego uczysz?
Dotkass
Czekam do zebrania RP i zobacze co kombinuja. Jak bedzie trzeba to pojde na l4.
A ucze ang
Haaaa...tak myślałam, ze angielskiego [emoji6]
izabelaaa
Fanka BB :)
A skąd?angielskiego
Dotkass
A skąd?
A nie wiem, jakoś tak jak spojrzałam na Twoje zdjęcie...takie przeczucie [emoji16]
Ogien121212
Jestem katoliczką i chodzę do kościoła ale co niektórym naprawdę chyba się coś w głowach przestawia. Są nadgorliwi. Nie jesteś zakonnica przecież. Strasznie drażni mnie coś takiego. Ja mam mega fajnego księdza. Ja zamierzała rozwieść się z byłym poszłam do niego porozmawiać i naprawdę fajnie ma podejście. Tez poradził ze jeśli faktycznie nie możemy się dogadać to nic na siłę. Doradził co i jak z unieważnieniem . Choć jeszcze się za to nie zabrałam. Tacy powinni być księża. Wspierać i pomagać. Nie odrzucać swoim zachowaniem. Współczuję Ci takiej sytuacji
Dotkass
Byłam na SORze, chcieli mnie kłaść bez badania...nie zgodziłam się, poprosiłam o sprawdzenie szyjki, usg czy z Dzidzia ok...teraz leżę i tak mam lezec dopóki się noe uspokoi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
gosiunia:)
reklama
Leila.jm
Trzymaj się, przeczucie mi mówi że będzie dobrze i wszystko jest okByłam na SORze, chcieli mnie kłaść bez badania...nie zgodziłam się, poprosiłam o sprawdzenie szyjki, usg czy z Dzidzia ok...teraz leżę i tak mam lezec dopóki się noe uspokoi