reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

Tak, zwolnic teraz nie moga. Ale moga mi obciac godziny do takiej ilosci, ze nie bedzie sensu nawet tam zostawac. Oni znajda sposob. W imie milosierdzia...

reklama
Tak, zwolnic teraz nie moga. Ale moga mi obciac godziny do takiej ilosci, ze nie bedzie sensu nawet tam zostawac. Oni znajda sposob. W imie milosierdzia...

Ja pier...mówię Ci idź na l4, co się będziesz stresować...czego uczysz?

16ud3e3kpztre1wh.png

Jestem katoliczką i chodzę do kościoła ale co niektórym naprawdę chyba się coś w głowach przestawia. Są nadgorliwi. Nie jesteś zakonnica przecież. Strasznie drażni mnie coś takiego. Ja mam mega fajnego księdza. Ja zamierzała rozwieść się z byłym poszłam do niego porozmawiać i naprawdę fajnie ma podejście. Tez poradził ze jeśli faktycznie nie możemy się dogadać to nic na siłę. Doradził co i jak z unieważnieniem . Choć jeszcze się za to nie zabrałam. Tacy powinni być księża. Wspierać i pomagać. Nie odrzucać swoim zachowaniem. Współczuję Ci takiej sytuacji

f2w3skjol4llo8s8.png

Byłam na SORze, chcieli mnie kłaść bez badania...nie zgodziłam się, poprosiłam o sprawdzenie szyjki, usg czy z Dzidzia ok...teraz leżę i tak mam lezec dopóki się noe uspokoi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry