reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ciekawa jestem czy ja dziś poznam płeć maluszka jeszcze 15 min i wchodzę do gabinetu ;D teraz trochę zaczęłam się stresować
Powodzenia...nie stresuj się na pewno wszystko jest dobrze [emoji16]
Lali
Fanka BB :)
Ja na obiadek dzis zrobilam langosze. Takiego mielismy smaka na nie juz od wczoraj. Pychota.
Ja mam wizyte za 3 tyg. Bedzie wtedy 16 tc i jak pytalam lekarza czy juz zobaczymy plec to mowil ze jeszcze moze nie byc widoczna. Chcialabym juz wiedziec jak wy.
Ja mam wizyte za 3 tyg. Bedzie wtedy 16 tc i jak pytalam lekarza czy juz zobaczymy plec to mowil ze jeszcze moze nie byc widoczna. Chcialabym juz wiedziec jak wy.
Dotkass
Ja na obiadek dzis zrobilam langosze. Takiego mielismy smaka na nie juz od wczoraj. Pychota.
Ja mam wizyte za 3 tyg. Bedzie wtedy 16 tc i jak pytalam lekarza czy juz zobaczymy plec to mowil ze jeszcze moze nie byc widoczna. Chcialabym juz wiedziec jak wy.[/QUOTE
Aż z ciekawości sprawdziłam co to jest langosz nie słyszałam nigdy o takim daniu.
U mnie w mieszkaniu jest 30 stopni ,corce rozlozylam basen na balkonie niestety za maly żebym się mogła w nim schodzic
Lali
Fanka BB :)
Kasada84 polecam bardzo ten placek. Jest co prawda kaloryczny, ale raz na czas nie zaszkodzi.
U mnie rowniez 30 st.w mieszkaniu. Synus tez sie chlodzi a ja juz nie wiem co mam ze soba robic, tak goraco. Na dwor nie da sie wyjsc przy 35 st. Nie ma czym oddychac. Dopiero wieczorem jakis spacer wchodzi w gre. Koszmar.
U mnie rowniez 30 st.w mieszkaniu. Synus tez sie chlodzi a ja juz nie wiem co mam ze soba robic, tak goraco. Na dwor nie da sie wyjsc przy 35 st. Nie ma czym oddychac. Dopiero wieczorem jakis spacer wchodzi w gre. Koszmar.
Ha ha a widzisz, a mój dokładnie w 12tc stwierdził, że chłopczyk później dokładnie w 14 tc śmiał się, że chłopiec. Ale przekopałam całego neta i jakoś jeszcze nie do końca wierzę w słuszność tej diagnozy idę na wizytę w 19 tc i już mam nadzieję, że będzie widać ładnie przez brzuch i podejrzymy malucha na 3d no i wtedy będę wiedzieć co i jak na 100% o ile bąbelek będzie chciał współpracowaćJa na obiadek dzis zrobilam langosze. Takiego mielismy smaka na nie juz od wczoraj. Pychota.
Dotkass
@Leila.jm zdecydowanie przez brzuch, aczkolwiek wszystko zależy od ułożenia płodu i macicy...różnie bywa, ja miałam już w 7-8 tc przez brzuch usg, bo transwaginalnie nic nie można było wyłapać
Co do upałów- dokładnie tak jest, ze w dzień się nie da, ja tylko wychodziłam pranie wieszać i zbierać...teraz dopiero dałam radę wyjść na taras, a dziewczyny kapią się w basenie...w ciągu dnia się męczyły nie mogąc się wykapać, bo matka nie była w stanie wysiedzieć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do upałów- dokładnie tak jest, ze w dzień się nie da, ja tylko wychodziłam pranie wieszać i zbierać...teraz dopiero dałam radę wyjść na taras, a dziewczyny kapią się w basenie...w ciągu dnia się męczyły nie mogąc się wykapać, bo matka nie była w stanie wysiedzieć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama