Polecam pastę do zębów meridol. W pierwszej ciąży miałam ten sam problem i bardzo pomogła mi ta pastaCześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią..
reklama
Ruby_Charm
Fanka BB :)
Witajcie. Nie nadrobię Was Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco
Mam pytanie, jesteśmy na wczasach w Zakopcu, a mnie dzień przed wyjazdem dopadło przeziębienie. Pije wodę z cytryną i z miodem, ale słabo pomaga. Co mogę wziąć ze środków farmakologicznych na gardło, kaszel i katar. Może jest coś bezpiecznego Help
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie, jesteśmy na wczasach w Zakopcu, a mnie dzień przed wyjazdem dopadło przeziębienie. Pije wodę z cytryną i z miodem, ale słabo pomaga. Co mogę wziąć ze środków farmakologicznych na gardło, kaszel i katar. Może jest coś bezpiecznego Help
Mimicat
@Shemshi ja jeszcze pracuję... też się właśnie zastanawiałam czy już wszyscy na zwolnieniach? Planuję pracować do listopada, zobaczymy jak wyjdzie. Akurat w pracę mam klimę, więc przyjemnie
@mavika pewnie że daj, jeśli to dla Ciebie ważne, drugiego imienia się praktycznie nie używa... Ja mam dwa i dla mnie to tylko kłopot, bo nigdy nie pamiętam, gdzie mam jaki podpis, kiedy się wpisuje w dokumenty różne, kiedy nie. Córce daliśmy jedno i drugiemu też tak planuję. Też mam na razie pustkę w kwestii imion, dla córy wybraliśmy 6 lat przed jej urodzeniem, więc nie było kłopotu
@Chrząszczyk mi bardzie Antoś, ale faktycznie bardzo popularne
@Dotkass ja jeszcze jestem przed prenatalnym, ale dopiero mam za tydzień....
@Ruby_Charm idź do apteki, doradzą Ci, jest cała seria dla kobiet w ciąży *spam* chyba się nazywa? I na pewno wiele innych
zablokowało mi nazwę leku Pren...len (w środku "a")
@mavika pewnie że daj, jeśli to dla Ciebie ważne, drugiego imienia się praktycznie nie używa... Ja mam dwa i dla mnie to tylko kłopot, bo nigdy nie pamiętam, gdzie mam jaki podpis, kiedy się wpisuje w dokumenty różne, kiedy nie. Córce daliśmy jedno i drugiemu też tak planuję. Też mam na razie pustkę w kwestii imion, dla córy wybraliśmy 6 lat przed jej urodzeniem, więc nie było kłopotu
@Ruby_Charm idź do apteki, doradzą Ci, jest cała seria dla kobiet w ciąży *spam* chyba się nazywa? I na pewno wiele innych
zablokowało mi nazwę leku Pren...len (w środku "a")
Ostatnia edycja:
Chrząszczyk
Jest taka seria na przeziębienia itp. dla ciezarnych *spam*. Popytaj w aptece może doradza Ci jeszcze coś innego, a skuteczniejsze i bezpiecznego. Pozdrawiam.Witajcie. Nie nadrobię Was Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco
Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
Chrząszczyk
Ja leczyłam się Prenalenem, to taka seria dla kobiet w ciąży. Mnie pomaga, ale niektóre dziewczyny pisały, że im nie pomagał. Myślę, że możesz spróbować zdrowia i udanego wypoczynkuWitajcie. Nie nadrobię Was Ale już niedługo będę mieć wolne to będę na bieżąco
Chrząszczyk
Antos- niby popularne. Pracowałam z dziećmi i powiem Ci szczerze, że nie przewinęło się żadne o imieniu Antos ale za to był Mieszko[emoji4]@Shemshi ja jeszcze pracuję... też się właśnie zastanawiałam czy już wszyscy na zwolnieniach? Planuję pracować do listopada, zobaczymy jak wyjdzie. Akurat w pracę mam klimę, więc przyjemnie
Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app
Mimicat
może i tak jest, niby się mówi, że teraz pełno np. Stasiów, Franków, Len a w grupie mojego dziecka w przedszkolu ani jednego... za to ma kolegę Władzia i koleżankę Melę jak w najbliższej rodzinie, otoczeniu nie masz Antosia to czemu nie?
Hejka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Sylviia niefajna sytuacja popieram przedmowczynie, dobrze że zdecydowałas się na wyjazd do mamy, myślę że to dobre rozwiązanie. Ty odpoczniesz, spojrzysz na to trochę z boku i przede wszystkim będziesz widzieć co na to mąż.
Trzymam kciuki za dobre decyzje!
Co do imion my z mężem mamy po dwa, drugiego nie używamy wcale. Syn ma jedno i drugie dziecko też dostanie tylko jedno imię. HCo do samych imion to mi zdecydowanie łatwiej wybrać dla dziewczynki wiec pewnie znowu będzie syn poprzednio tez miałam cały arsenał żeńskich imion z męskim problem, długo nie mogliśmy się zdecydować.
Dla dziewczynki chciałabym Michalina ale mąż,kręci nosem (jeszcze ), podoba mi się tez Laura choć ostatnio stało się popularne, Łucja, Hania
Dla chłopca Mikołaj, Gabriel, Miłosz, Ignas ale żadne raczej nie przejdzie bo mężowi się nie podoba Teraz dodatkowo musi się całej trójce podobać choć to może wyjdzie na plus bo syn popiera moje typy
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Sylviia niefajna sytuacja popieram przedmowczynie, dobrze że zdecydowałas się na wyjazd do mamy, myślę że to dobre rozwiązanie. Ty odpoczniesz, spojrzysz na to trochę z boku i przede wszystkim będziesz widzieć co na to mąż.
Trzymam kciuki za dobre decyzje!
Co do imion my z mężem mamy po dwa, drugiego nie używamy wcale. Syn ma jedno i drugie dziecko też dostanie tylko jedno imię. HCo do samych imion to mi zdecydowanie łatwiej wybrać dla dziewczynki wiec pewnie znowu będzie syn poprzednio tez miałam cały arsenał żeńskich imion z męskim problem, długo nie mogliśmy się zdecydować.
Dla dziewczynki chciałabym Michalina ale mąż,kręci nosem (jeszcze ), podoba mi się tez Laura choć ostatnio stało się popularne, Łucja, Hania
Dla chłopca Mikołaj, Gabriel, Miłosz, Ignas ale żadne raczej nie przejdzie bo mężowi się nie podoba Teraz dodatkowo musi się całej trójce podobać choć to może wyjdzie na plus bo syn popiera moje typy
reklama
Ale mnie olśniłaś!!!! Mela to bardzo ładne imiemoże i tak jest, niby się mówi, że teraz pełno np. Stasiów, Franków, Len a w grupie mojego dziecka w przedszkolu ani jednego... za to ma kolegę Władzia i koleżankę Melę jak w najbliższej rodzinie, otoczeniu nie masz Antosia to czemu nie?