reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry Dziewczynki :)
Dzisiaj mam kolejną wizytę ale tym razem u mojego lekarza prowadzącego bo prenatalne robiłam gdzie indziej.
Co do imion ja mam dwa ale mojej Zuzance daliśmy jedno i teraz Zosi też jedno.
mavika jeżeli dla Ciebie to imię ma wielkie znaczenie nie zastanawiaj się tylko daj córci :happy:
Dla mnie z imion dla chłopców bardziej się podoba Wojtuś. Nasza Zuzanka jak jeszcze nie byłam w ciąży mówiła że jak będzie miała brata to chce mieć Wojtka :-) :) Brat jednak nie był jej dany :-p Chociaż mój mąż mówi że może za trzecim razem się uda:wink: Lekarz do niego się zaśmiał i powiedział: Będzie Pan tak ryzykować, zawsze może być trzecia córka :-D:biggrin2: Z trzecim to ja już się wiekowo raczej nie wyrobię :rofl:
Cudnego dnia :) Lecę na śniadanko bo w brzuchu piszczy :p

reklama
Cześć Kochane Brzuchatki,

Ja właśnie wstałam, tzn obudziłam się, zwlec z łóżka się staram...R już pojechał do pracy, suka wparowała na górę i nas radośnie powitała informując, ze już czas by wstawać [emoji12]

@gosiunia udanego wypoczynku [emoji182]

Czy któraś dziś leci na badanie? Czy wszystkie już mamy za sobą?

Miłego dnia [emoji182]

16ud3e3kpztre1wh.png

@mavika u mnie jesli beda dziewczynki to jedna na drugie dostanie Teresa po mamie mojego niemeza a druga Maria albo Marianna po moim tacie (Marian).

@Chrzaszczyk oba mi sie podobaja, a Antosiow juz jest taaaaka chmara, ze wolalabym Wojtka :)

@gosiunia:) moj na dzieci mowi Lech i Jaroslaw [emoji85][emoji23]
Moja mamcia jest Wladyslawa :)

@AlexF no pochawal sie jak masz na drugie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aj no ja na drugie mam Jadwinia i czasami od męża słyszę to sławetne: Jadźka :biggrin2:

Dziewczyny ja z imieniami stoję i kwiczę, od początku mój brzuch to Kaśka, a tak na poważnie to nie wiem, podoba mi się kilka imion, ale o tych damskich myślałam, a jeśli Kaśka naprawdę ma coś między nogami to nie mam pojęcia! W pierwszej ciąży od początku wiedziałam, że będę miała synka i zwracałam się do niego po imieniu bo imię wybrałam już 10 lat temu i tak zostało, a teraz nie wiem sama:Dj:p

Dzień dobry Dziewczynki :)
Dzisiaj mam kolejną wizytę ale tym razem u mojego lekarza prowadzącego bo prenatalne robiłam gdzie indziej.
Co do imion ja mam dwa ale mojej Zuzance daliśmy jedno i teraz Zosi też jedno.
mavika jeżeli dla Ciebie to imię ma wielkie znaczenie nie zastanawiaj się tylko daj córci :happy:
Dla mnie z imion dla chłopców bardziej się podoba Wojtuś. Nasza Zuzanka jak jeszcze nie byłam w ciąży mówiła że jak będzie miała brata to chce mieć Wojtka :-) :) Brat jednak nie był jej dany :-p Chociaż mój mąż mówi że może za trzecim razem się uda:wink: Lekarz do niego się zaśmiał i powiedział: Będzie Pan tak ryzykować, zawsze może być trzecia córka :-D:biggrin2: Z trzecim to ja już się wiekowo raczej nie wyrobię :rofl:
Cudnego dnia :) Lecę na śniadanko bo w brzuchu piszczy :p
Moja mama jest Zuzia, mój tato Wojtuś [emoji3]
Dla chłopca bardzo podoba mi się właśnie Wojtek. Paweł, Maciej to dalsze typy. Z dziewczynką mam gorzej.

Dzień dobry :)
U mnie co do imion to jeśli dziewczynka to będzie Lila :) podoba mi się też Emilka, Pola, niemąż chciałby Michalinkę. Co do chłopca to ciężej, bo mamy dużo chłopców w rodzinie, ale myślę, że Filip :)

Cześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią.. :(

reklama
Dla synka wybieral mąż-Franek po babci Franciszce. Nie miałam za duzo do powiedzenia;) dla drugiego dziecka wybieram ja. Jesli bedzie dziewczynka to chyba Zuzia.

Dzis znow dzwonie do kliniki czy sa wyniki Nifty. Jak mnie wkurzaja to szkoda gada

Do góry