reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry Dziewczynki :)
Dzisiaj mam kolejną wizytę ale tym razem u mojego lekarza prowadzącego bo prenatalne robiłam gdzie indziej.
Co do imion ja mam dwa ale mojej Zuzance daliśmy jedno i teraz Zosi też jedno.
mavika jeżeli dla Ciebie to imię ma wielkie znaczenie nie zastanawiaj się tylko daj córci :happy:
Dla mnie z imion dla chłopców bardziej się podoba Wojtuś. Nasza Zuzanka jak jeszcze nie byłam w ciąży mówiła że jak będzie miała brata to chce mieć Wojtka :-) :) Brat jednak nie był jej dany :-p Chociaż mój mąż mówi że może za trzecim razem się uda:wink: Lekarz do niego się zaśmiał i powiedział: Będzie Pan tak ryzykować, zawsze może być trzecia córka :-D:biggrin2: Z trzecim to ja już się wiekowo raczej nie wyrobię :rofl:
Cudnego dnia :) Lecę na śniadanko bo w brzuchu piszczy :p

reklama
Cześć Kochane Brzuchatki,

Ja właśnie wstałam, tzn obudziłam się, zwlec z łóżka się staram...R już pojechał do pracy, suka wparowała na górę i nas radośnie powitała informując, ze już czas by wstawać [emoji12]

@gosiunia udanego wypoczynku [emoji182]

Czy któraś dziś leci na badanie? Czy wszystkie już mamy za sobą?

Miłego dnia [emoji182]

16ud3e3kpztre1wh.png

@mavika u mnie jesli beda dziewczynki to jedna na drugie dostanie Teresa po mamie mojego niemeza a druga Maria albo Marianna po moim tacie (Marian).

@Chrzaszczyk oba mi sie podobaja, a Antosiow juz jest taaaaka chmara, ze wolalabym Wojtka :)

@gosiunia:) moj na dzieci mowi Lech i Jaroslaw [emoji85][emoji23]
Moja mamcia jest Wladyslawa :)

@AlexF no pochawal sie jak masz na drugie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aj no ja na drugie mam Jadwinia i czasami od męża słyszę to sławetne: Jadźka :biggrin2:

Dziewczyny ja z imieniami stoję i kwiczę, od początku mój brzuch to Kaśka, a tak na poważnie to nie wiem, podoba mi się kilka imion, ale o tych damskich myślałam, a jeśli Kaśka naprawdę ma coś między nogami to nie mam pojęcia! W pierwszej ciąży od początku wiedziałam, że będę miała synka i zwracałam się do niego po imieniu bo imię wybrałam już 10 lat temu i tak zostało, a teraz nie wiem sama:Dj:p

Dzień dobry Dziewczynki :)
Dzisiaj mam kolejną wizytę ale tym razem u mojego lekarza prowadzącego bo prenatalne robiłam gdzie indziej.
Co do imion ja mam dwa ale mojej Zuzance daliśmy jedno i teraz Zosi też jedno.
mavika jeżeli dla Ciebie to imię ma wielkie znaczenie nie zastanawiaj się tylko daj córci :happy:
Dla mnie z imion dla chłopców bardziej się podoba Wojtuś. Nasza Zuzanka jak jeszcze nie byłam w ciąży mówiła że jak będzie miała brata to chce mieć Wojtka :-) :) Brat jednak nie był jej dany :-p Chociaż mój mąż mówi że może za trzecim razem się uda:wink: Lekarz do niego się zaśmiał i powiedział: Będzie Pan tak ryzykować, zawsze może być trzecia córka :-D:biggrin2: Z trzecim to ja już się wiekowo raczej nie wyrobię :rofl:
Cudnego dnia :) Lecę na śniadanko bo w brzuchu piszczy :p
Moja mama jest Zuzia, mój tato Wojtuś [emoji3]
Dla chłopca bardzo podoba mi się właśnie Wojtek. Paweł, Maciej to dalsze typy. Z dziewczynką mam gorzej.

Dzień dobry :)
U mnie co do imion to jeśli dziewczynka to będzie Lila :) podoba mi się też Emilka, Pola, niemąż chciałby Michalinkę. Co do chłopca to ciężej, bo mamy dużo chłopców w rodzinie, ale myślę, że Filip :)

Cześć Dziewczyny. Od kilku dni nie mam ochoty na nic, chyba z nerwów. Dziś wizyta u ginekologa, mam nadzieję że wszystko ok...
Będę chyba też musiała odwiedzić dentystę, chociaż panicznie się ich boję. Od wczoraj bolą mnie dziąsła, lekko krwawią.. :(

reklama
Dla synka wybieral mąż-Franek po babci Franciszce. Nie miałam za duzo do powiedzenia;) dla drugiego dziecka wybieram ja. Jesli bedzie dziewczynka to chyba Zuzia.

Dzis znow dzwonie do kliniki czy sa wyniki Nifty. Jak mnie wkurzaja to szkoda gada

Do góry