gosiunia:)
Fanka BB :)
@mavika dzięki. Ja raczej młoda duchem, ale wystarczy spojrzeć na dzieci i wiek się przypomina.
@Chrząszczyk @mama_zuzanki ale Wy chudziny. Zazdroszczę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty gadasz mam koleżankę która ma 26 lat i dzieci w wieku 7, 4 lata i teraz będzie miała trzecie. a wygląda na jeszcze mniej@mavika dzięki. Ja raczej młoda duchem, ale wystarczy spojrzeć na dzieci i wiek się przypomina.
I żeby nie było mam 30 lat a nie 20 jak wszyscy myślą [emoji23]
Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.@Ogien121212 - nie miałam problemu. Właśnie nie rozumiem po co jest ten kod na 10 aktywacji. Ja ją zainstalowałam zanim dostałam detektor, nie wymagała aktywacji a wszystko działa. Pokazuje tętno, wykres tętna, można nagrać i wysłać komuś. Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy dobrze liczy tętno, ale chyba tak. Tylko szukać trzeba bardzo nisko, tuż nad kością łonowa i głowice trochę docisnąć, tak jak na USG robią.
Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.
A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.