reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
1501184021-aaaaaa.jpeg
1501184033-aaaaaa.jpeg
1501184050-aaaaaa.jpeg
a to my :) ja,mąż i synek z partnerką od tańca :)

@Ogien121212 - nie miałam problemu. Właśnie nie rozumiem po co jest ten kod na 10 aktywacji. Ja ją zainstalowałam zanim dostałam detektor, nie wymagała aktywacji a wszystko działa. Pokazuje tętno, wykres tętna, można nagrać i wysłać komuś. Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy dobrze liczy tętno, ale chyba tak. Tylko szukać trzeba bardzo nisko, tuż nad kością łonowa i głowice trochę docisnąć, tak jak na USG robią.
Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.

A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.

f2w3skjol4llo8s8.png

reklama
Może ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.

A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.

f2w3skjol4llo8s8.png

Przykro mi z powodu psiaka [emoji17] wrzucaj swoje foto [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Do góry