reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam z pracy. Ale czas mi się dłużył :/ całe szczęście już kolejny dzień za mną.

Brzuch mam nadal nadęty. Czuję takie wypchanie jak na @. Nie boli ale same wiecie jakie to nieprzyjemne. Cycki bolą :/

Zmokłam strasznie po drodze do domu. W Poznaniu u nas ulewa! ☔️ Lecę spać. Dobranoc.

Spokojnych poranków :)

reklama
Witam z rana i zbieram się do pracy, a tak bardzo mi się nie chce!

Jeszcze pogoda beznadziejna bo pochmurno i deszczowo, a w nocy byla mega burza i ulewa

Miłego dnia i jeśli dziś ktoras wybiera się do lekarza to kciuki za wizytę :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie witam z rana:) dzis mam wolne..ide zrobic powtórkę bety...mam nadzieję ze bedzie odpowiedni wzrost...

Brzuch tez mam taki wydety..;)

Ogólnie jakies doły mam ostatnio...chciałabym zeby bylo ok..

Pozdrawiam Was serdecznie

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Zrobilam bete teraz czekam na wynik...w dwoch poprzednich ciazach nie robilam jakos sie nie stresowalam i bylo ok teraz jakos dziwnie sie stresuje.. mam nadzieję ze bedzie rowniez wszystko dobrze i moje trzecie dzieciatko rozwija sie prawidlowo..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A moi panowie już w przedszkolu, zakupy zrobiłam, teraz czekam aż otworzą aptekę bo u nas od 9:00 dopiero.

Ja też zaraz jadę do miasta, jutro planowana @ więc z rana zrobię test, może będziemy mieć niespodziankę na rocznicę ślubu.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ku mojemu wewnętrznemu szczęściu nie dołączam do Was :) jedna kreska!

Chyba jako jedyna będę się cieszyć.

Do góry