Monisiek88
Fanka BB :)
Paraplu dasz rade. To tylko cztery dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam na czwartek jak na zbawienie, też mm wizytę.@Forrester lo matko co tak daleko? [emoji33]
Dobijta mnie. Chce juz czwartek i chce wiedziec na czym stoje. Te 3 dni beda dla mnie katorga [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ech... Mój Luby wraca do kraju. A ja lecę za nim (ale to źle brzmi po napisaniu[emoji6]).@Forrester lo matko co tak daleko? [emoji33]
Dobijta mnie. Chce juz czwartek i chce wiedziec na czym stoje. Te 3 dni beda dla mnie katorga [emoji30]
@Forrester lo matko co tak daleko? [emoji33]
Ja też czekam na czwartek jak na zbawienie, też mm wizytę.
Jutro idę zrobić badania do laboratorium.
Cześć dziewczyny, ja dziś bardzo intensywnie spędzałam czas, prawie cały dzień na zakupach związanych z remontem, później szybki obiad, chwila odpoczynku i jeszcze mąż wyciągnął mnie na lody i długi spacer, i jeszcze oglądaliśmy szafę do kupienia Jestem wycieńczona...
Poruszyłyście trudne tematy odnośnie mieszkania i teściów i mężów... Ech szkoda, że życie nie jest takie łatwe i proste. A może jest tylko my to wszystko komplikujemy...
Odnośnie wyprawki to w pierwszej ciąży moja mama zaczęła zakupy bardzo szybko, a ja po usg połówkowym, gdy wiedziałam, że jest ok zaczęłam kompletować wyprawkę. Prawie wszystko kupiłam przez internet, polowałam na okazje teraz w sumie muszę tylko dokupić łóżeczko i pościel, bo wszystko mam, ewentualnie wymienić kilka drobiazgów np podgrzewacz do butelek. No i jeśli będzie dziewczynka będę miała tę przyjemność wymiany dziecięcej garderoby, a jeśli będzie chłopiec to mam wszystko i z głowy moja babcia była bardzo przeciwna robieniu wyprawki przed porodem, ale myślę, że to wynika z tego, że dawniej nie było badań, nie było usg i do końca kobieta nie wiedziałea co będzie, pozatym medycyna była na o wiele niższym poziomie i śmiertelność noworodków i kobiet podczad porodu i połogu była duża... Nie wyobrażam sobie nie mieć wyprawki przed porodem. Syna urodziłam prawie miesiąc przed terminem i wszystko miałam, nawet wcześniej spakowane torby. Z moim ciśnieniem może być różnie i teraz też muszę być gotowa na każdy tetmin...
Dziewczyny dziś zaczęłam 13 tc, jutro usg genetyczne.... Trzymajcie kciuki, dobrej nocy
Dziewczyny, sorry za taki gowniany temat, ale jał jest u Was z wyproznianiem? Mnie najpierw zakorkowalo na dwa tygodnie a teraz prawie nie mogę wyjść nigdzie bp muszę latać po 3-4 razy :/ No o 5.30 to na WC jeszcze nie siedziałam :/