Moja farmaceutka też zawsze poleca mi magne b6Dziewczyny co do magnezu to najlepszy oczywiście lek a nie suplement, może być Magne B6 , Magvit B6... czy jakiś inny, ważne aby łykać systematycznie.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja farmaceutka też zawsze poleca mi magne b6Dziewczyny co do magnezu to najlepszy oczywiście lek a nie suplement, może być Magne B6 , Magvit B6... czy jakiś inny, ważne aby łykać systematycznie.
Masz dusznosc? Po rozmowie z pulmonolog nt. mojej duszności zaleciła Ventolin.Czy w ciąży można brać Xylometazolin? Uduszę się!!!
'' parówka'' z rumianku, mi uratowała katar i zatoki. Dwie sesje, a ulga nieziemskaNie no katar mam przeokrutny!
Nie wierzyć co piszą w necie. Mam w domu dwóch facetów gdzie uderzeń było 150 u jednego i u drugiego i z ph jak wróżą internetowe wrozki tez u mnie się nie zgadzaJeśli wierzyć w to co piszą w necie to bardzo prawdopodobne, że dziewczynka. Czytałam, że jeśli jest ponad 140 uderzeń to dziewczynka już niedługo przekonamy sie
Moje czyhacie na bejbiczkowe promocje odbywało się się w necie. Niestety z racji zwrotów głowy, rwy kulszoowej i wielu innych cudowności mojej pierwszej ciąży nie jeździłam samochodem, a do centrum mam ok 7 km więc byłoby trudno taki spacer sobie urządzić. Końcówkę ciąży też miałam w zimie z terminem na kwiecień
Haha, wymieniłam jeden i trafiłam [emoji122]. to się nazywa szczęście ale to chyba na prawdę jedyny suplement jaki ostatnio brałam [emoji1] wcześniej brałam infolic, ale potem gin poleciła mi ovarin. Nie wiem czy to w czymś pomogło. Po infolicu zaszłam w ciążę za 1 razem (brałam wczesniej 2m-ce), teraz jak brałam ovarin, niestety nie było tak różowo. Owulację gdzieś mi przepadły, ale to mogło wynikać z wielu różnych rzeczy. Nie wiem czy z tym inozytolem to prawda, że pomaga przy pcos, ja w sumie nadal nie wiem czy to mam, ale z badań hormonów tak by wynikalo.
Ale dziś stron, produkcja kwitnie
Mnie dziś tak strasznie mdlilo ze masakra, już myślałam że się wymiotami skończy
A ostatnie 3 dni był spokój to zamiast głupia się cieszyć to się martwilam ze mnie nie mdli, dziś odrobilam za wszystkie dni
Teraz trochę odpuścilo wiec korzystając z okaxji zjadłam kanapki z jajkiem i pomidorem mniammmm
Co do grupy zamkniętej uważam ze jest na to za wcześnie, na razie jestem za tym żeby zostało tak jak jest
Ja jeszcze nie wiem do kiedy będę pracować, tez musze mieć kogoś na swoje miejsce. Ciekawe jak szybko się przerazi i ucieknie
Dotkass witaj Ja też staruszka choć zupełnie nie czyje ilości lat
Gratuluję udanych wizyt Ja Wcziraj szłam jak na ścięcie wyszłam na skrzydłach
Dostałam skierowanie na badania i założona jest karta ciąży, mam nadzieje szczęśliwie dobrnąć do końca
Tzn? Co masz na myśli?U mnie za dziewczynką przemawia moje odbicie w lustrze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tzn? Co masz na myśli?
Mnie dziewczyny tez możecie prawie traktować jak Wasza rowiesniczke tylko ciutkę od Was starsza[emoji3]Hej! W końcu mam rówieśniczkę
Hehe na jedno to dobreNa dzielni nikt mnie nie ruszy, wzbudzam przerażenie [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe na jedno to dobre
Ja za to z synem w ciąży byłam taka zwarta w sobie, a teraz mam wrażenie jakbym zamiast brzucha miała jakiegoś obcego flaka a na biodrach dmuchaną narośl... Waga pokazuje - 0.5/1kg a ja nie mieszcze się już w połowę swoich ulubionych sukienek, dopinam się, ale wyglądam jak baleron