Monisiek88
Fanka BB :)
Ja biore magne b6 od samego poczatku bo tak nam gin kazal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz, ja z synem miałam tak jak Ty teraz a nawet gorzej bo potrafiłam zwymiotować przy myciu zębów nawet... Teraz jestem w szoku, że w ciąży można tak się czuć!! Tfu tfu nie zapeszajmy, ale mnie dziewczynka, a Tobie chłopiec i będzie boskoNo ja teraz umieram. Wymiotów brak, ale mdłości tzw poranne trwają cały dzień...nie mam mdłości tylko wtedy, gdy jem [emoji12], głowa mnie boli, nie wiele mi się chce...z dziewczynkami zero mdłości, mogłam skakać, jedyne co to w pierwszej ciąży w nocy problem ze snem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży zjadłam tonę no spy i młody żadnych problemów z napięciem mięśniowym nie miał!Magnez jest bardzo dobry, najlepiej mususjacy bo sie szybko wchlania. Jak nie pomoze to nospe mozesz wziac.
Tylko probowalabym najpierw magnezem wyciszyc a jak nie pomoze to nospa (przechodzi przez lozysko takze ostroznie bym ja brala).
Niby sie mowi, ze nospa jest cacy ale nie jest i powinno sie ja brac jak magnez nie pomaga. Czeste jej branie prowadzi to obnizonego napiecia miesniowego u noworodka a to wymaga rehabilitacji. No i noworodek moze za slabo przez to ssac a to moze prowadzic do problemow z kp.
[emoji173]️[emoji173]️
Ja mam prenatalne 24 lipca. I jak czytałam Twojego posta, to zupełnie jakbym o sobie czytała
Mam nadzieje, że będzie zdrowe dziecko....a jak bylaby córka to byłoby cudnie :O:O:O
U mnie za dziewczynką przemawia moje odbicie w lustrze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No widzisz, ja z synem miałam tak jak Ty teraz a nawet gorzej bo potrafiłam zwymiotować przy myciu zębów nawet... Teraz jestem w szoku, że w ciąży można tak się czuć!! Tfu tfu nie zapeszajmy, ale mnie dziewczynka, a Tobie chłopiec i będzie bosko