reklama
butterflysunrise
Fanka BB :)
Będzie dobrze! [emoji110]Hej dziewczyny tak mnie dzis brzuch boli ze az w glowie sie kreci jak wstaje...zdecydowalam sie dzis isc do lekarza zamiast w srode...wlasnie czekam...trzymajcie prosze kciuki...bardzo sie stresuje...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ruby_Charm
Powodzenia, trzymamy kciukiHej dziewczyny tak mnie dzis brzuch boli ze az w glowie sie kreci jak wstaje...zdecydowalam sie dzis isc do lekarza zamiast w srode...wlasnie czekam...trzymajcie prosze kciuki...bardzo sie stresuje...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że to dobrze!Cześć dziewczyny, tak was czytam i serdecznie współczuje. Wasze złe samopoczucia, wisielcze humory, zamartwianie się. Mnie to zupełnie nie dotyczy, nie wiem czy to dobrze czy źle ale czuje się świetnie, mam dobry humor, nie wymiotuje, nie mam tez złych myśli ze coś złego może się stać. Zaczęłam właśnie 8 tydzień 22 mam wizytę u gina i liczę ze wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam was i wysyłam wam mnóstwo dobrej energii i pozytywnych myśli.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
martula1985
Dziewczyny używacie już kosmetyków przeciw rozstepom i ujędrniajace biust? Co możecie polecić?
Ruby_Charm
Ja używam z polecenia z pharmaceris. Podobno też mają świetny płyn do higieny intymnej, ale jego jeszcze nie mam. Może kupię.
martula1985
Właśnie planuje kupić jakiś pakiet na allegro za jedna przesyłka i się zastanawiam które wybrać.. a i kupiłam sobie dziś segregator na wszystkie wyniki, zdjęcia usg itp z forum mamaginekolog
reklama
mavika
W poprzedniej ciąży i teraz PalmersDziewczyny używacie już kosmetyków przeciw rozstepom i ujędrniajace biust? Co możecie polecić?