Przez ostatni tydzień też tak miałam... Nie byłam u lekarza i samo przeszło. W tamtej ciąży umierałam z bólu i dlatego teraz jakoś wszystkie dolegliwości wydają mi się nieznaczne... Myślę, że to wszystko przez powiększającą się mscicę i, że gosiunia ma rację, ale jeśli niepokoisz się to skontaktuj się z lekarzem, ja nim nie jestem i naszych dolegliwości nie ma co porównywać, ja jestem w drugiej ciąży i jakieś tam odniesienie mam, próg bólowy pewnie też większy bo pierwsza ciąża była u mnie totalną masakrą...Dziewczyny weszłam w 9 tc i zaczęło się ... mam od wczoraj bol kości ogonowej promieniujący do pośladków i czasami takie mrowienia w podbrzuszu . Przyznam że to jest taki upierdliwy ból bo ani siedzieć ani chodzić . Czy u któreś cos takiego się pojawiło ? Nie wiem czy dzwonić z tym do lekarza :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Oglądałam ostatnio wywiad z Panią ginekolog, która powiedziała, że w hybrydzie chodzi o to, żeby się jej zanadto nie nawdychać podczas robienia,szczególnie w pierwszym tymestrze te substancje mogą być szkodliwe. Czyli trzeba poprostu dobrze wywietrzyć pomieszczenie, zostawić okno otwarte i nie panikować-jej słowa sama mam, ale mi robi siostra w domu więc nie jest jak w salonie kosmetycznym miszmasz masz zapachowyDziewczyny zadam pytanko z innej dziedziny. Co z hybryda w ciąży bo zdania są podzielone . Jakie macie doświadczenia ?
Ha ha ja od majonezu jestem uzależniona tak ogólnie, nie tylko w ciąży, choć teraz chyba mniej....Ooooo widzę ze z majonezem nie pozostaje sama
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też od wczoraj boli po lewej stronie pod żebrami i niżej ale bardziej z tyłu, jak plecy... Boję się tylko, żeby to nie była kolka nerkowa. Miałam. Dziękuję. Jeśli dziś dostanę wyniki to śmigam do lekarza pi zwolnienie to będę wiedzieć co to może być...Trzymam kciuki za nasze wizyty dziewczyny!!ja tez mam dzisiaj, mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Od wczoraj dopadl mnie bol z lewej strony pod żebrami taka jakby kolka i dalej mnie boli dosc mocno zwlaszcza jak siadam lub wstaje nie wiem co to moze byc??
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ruby_Charm
Fanka BB :)
A ja uwielbiam pomidora z majonezem. Pomidorek na kawałki i do tego łyżeczka majonezu Też lubię majo Z jajkami np ;D
DZIEWCZYNY, czy kobieta w ciąży może jeść jajka na miękko? Dodam, że jajka są od teściowej z prywatnego chodu
Też się zastanawiałam ostatnio nad hybrydami. Ja ogólnie robię sobie sama, ostatnio tylko ciężko mi było ściągnąć, bo ściągałam acetonem, strasznie mnie zapach drażnił. Myślałam, że umrę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
DZIEWCZYNY, czy kobieta w ciąży może jeść jajka na miękko? Dodam, że jajka są od teściowej z prywatnego chodu
Też się zastanawiałam ostatnio nad hybrydami. Ja ogólnie robię sobie sama, ostatnio tylko ciężko mi było ściągnąć, bo ściągałam acetonem, strasznie mnie zapach drażnił. Myślałam, że umrę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Dziewczyny można smialo nosić hybrydy te związki chemiczne nie przenikają do krwiobiegu także bez obaw jeśli chodzi o jajka na miękko to również można jajko przecież jest poddawane obróbce termicznej zatem bądźmy piękne i najedzone
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Powodzenia na wizytach przynoscie dobre wieści
Mamazbb
Ja juz po wizycie...ogolnie bylam pierwszy raz na nfz i w sumie nic sie nie dowiedziałam... wizyta szybko bez wyjasniania usg tez tylko na sekunde widzialam. W kazdym badz razie pozostane juz przy wizytach prywatnych u mojego lekarza..jakos wtedy pewniej sie czuje..i wiem co i jak a tu Pani dr w sumie nic na te moje bole nie powiedziala...
reklama