reklama
tuusiak
Początkująca w BB
I jak pierwsze wrażenia zaraz po testach?Witaj, mój termin wypada około miesiąc przed Twoim z 1.02 przesunął się na 28/30.01 i właśnie przypomniałam sobie jak miesiąc temu testowałam
Zapraszamy, rozgość się i pytaj ile wlezie, po to jesteśmy, żeby sobie pomagać i wspierać się nawzajem
Milusio gdy wszyscy są tacy pomocni i życzliwi
mavika
Fanka BB :)
Współczuję mój to jeszcze zabiera młodego żebym mogła się przespać. A z brzuchem się wita codziennie.A ja się martwię, że mój luby przez 2 tygodnie odkąd wiemy, że jestem w ciąży TYLKO dwa razy złapał mnie za brzuch i TYLKO 2 razy w brzuch pocałował... i mnie martwi że tak rzadko [emoji14] Oni są tacy poszkodowani naszymi ciążami [emoji14] mój to jeszcze wypomina, że kładę się i zasypiam na kanapie jak wracam po 8 godzinach pracy...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dzisiejsza noc w tym szpitalu to jakiś horror. Plaga komarów! Nie dały spać wlazily do uszu tragedia!
coldold
Wczoraj przeżyłam dramat, migrena z takimi mdłościami jakich nie znałam. Chciałam żeby mnie ktoś dobił, ale mąż nie chciał.
Co do zaangażowania mężczyzn, to mój mąż brzuch całuje, nawet rozmawia z Bobo, mówi do pępka, bo niby akustyka jest lepsza. Ciągle mówi, żebym nie krzyczała, bo Ania słyszy jak się okaże, że to chłopak to będzie zniewieściały
Co do zaangażowania mężczyzn, to mój mąż brzuch całuje, nawet rozmawia z Bobo, mówi do pępka, bo niby akustyka jest lepsza. Ciągle mówi, żebym nie krzyczała, bo Ania słyszy jak się okaże, że to chłopak to będzie zniewieściały
gosiunia:)
Ja na temat facetów powiedziałam chyba wszystko. A za łapanie za brzuch to wie że może dostać w krocze. Jestem po dwóch ciążach i wszyscy wiedzą że tego nie lubię. Głaskać mogę tylko ja.
Ogien121212
@AlexF mój synio tez wczoraj lewa noga wstał i siostry córka rąk samo. Jakiś taki dzień chumorzasty miały dzieciaki chyba. A co do tych naszych facetów to jak widać są bardzo różni. Z moim dalej milczymy i juz zaczynam mieć dość a peRpraszac nie będę bo dokładnie wiemy ze sam narozrabiał. I to juz nawet nie kwestia hormonów w ciąży niestety. I okaże się że zostanę sama z dwójką dzieciaków. Rewelacja
Witamy w gronie pytaj . Nawet najgłupsze i najbardziej oczywiste pytania zostaną mile przyjęte także witamy.Witam wszystkie mamusie!
Jestem nowa na forum, zaledwie tydzień temu zrobiłam testy, 3/3 wyszły pozytywnie. Mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza Przewidywany termin porodu między 20 lutym, a 1 marca. Na początku byłam przerażona, ale gdy wszyscy zaczęli mnie wspierać i okazywać mi swą dobroć tak i moje nastawienie się zmieniło, no i oczywiście chłopak cały czas mnie wspiera i bardzo się cieszy. Póki co jestem "ciemna" w tym wszystkim. Pozdrawiam kobitki!
Lali
O matko! Wczoraj wieczorem było mi tak niedobrze,ale jakoś przetrwałam. Wstałam rano,lekkie wymioty,a teraz wszystko co zjadłam i cała reszta poszłaaaa. Wiadrami ze mnie leciało. Nie wiem czy coś mi zaszkodziło. Już mam dość na dziś. Znów wmuszam w siebie jedzenie,bo niedobrze.
reklama
coldold
O matko! Wczoraj wieczorem było mi tak niedobrze,ale jakoś przetrwałam. Wstałam rano,lekkie wymioty,a teraz wszystko co zjadłam i cała reszta poszłaaaa. Wiadrami ze mnie leciało. Nie wiem czy coś mi zaszkodziło. Już mam dość na dziś. Znów wmuszam w siebie jedzenie,bo niedobrze.
Ja też się męczę. Nie wymiotuję, ale cały żołądek mi się przewraca. Chyba zwariuję. Dziewczyny co pomaga na mdłości? Nie jestem zdolna funkcjonować.