reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Witaj, mój termin wypada około miesiąc przed Twoim z 1.02 przesunął się na 28/30.01 i właśnie przypomniałam sobie jak miesiąc temu testowałam :)
Zapraszamy, rozgość się i pytaj ile wlezie, po to jesteśmy, żeby sobie pomagać i wspierać się nawzajem :)
I jak pierwsze wrażenia zaraz po testach?
Milusio gdy wszyscy są tacy pomocni i życzliwi :)

A ja się martwię, że mój luby przez 2 tygodnie odkąd wiemy, że jestem w ciąży TYLKO dwa razy złapał mnie za brzuch i TYLKO 2 razy w brzuch pocałował... i mnie martwi że tak rzadko [emoji14] Oni są tacy poszkodowani naszymi ciążami [emoji14] mój to jeszcze wypomina, że kładę się i zasypiam na kanapie jak wracam po 8 godzinach pracy...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję mój to jeszcze zabiera młodego żebym mogła się przespać. A z brzuchem się wita codziennie.

Ale dzisiejsza noc w tym szpitalu to jakiś horror. Plaga komarów! Nie dały spać wlazily do uszu tragedia!:(

Wczoraj przeżyłam dramat, migrena z takimi mdłościami jakich nie znałam. Chciałam żeby mnie ktoś dobił, ale mąż nie chciał.
Co do zaangażowania mężczyzn, to mój mąż brzuch całuje, nawet rozmawia z Bobo, mówi do pępka, bo niby akustyka jest lepsza. Ciągle mówi, żebym nie krzyczała, bo Ania słyszy :D jak się okaże, że to chłopak to będzie zniewieściały :D

Ja na temat facetów powiedziałam chyba wszystko. A za łapanie za brzuch to wie że może dostać w krocze. Jestem po dwóch ciążach i wszyscy wiedzą że tego nie lubię. Głaskać mogę tylko ja.

@AlexF mój synio tez wczoraj lewa noga wstał i siostry córka rąk samo. Jakiś taki dzień chumorzasty miały dzieciaki chyba. A co do tych naszych facetów to jak widać są bardzo różni. Z moim dalej milczymy i juz zaczynam mieć dość a peRpraszac nie będę bo dokładnie wiemy ze sam narozrabiał. I to juz nawet nie kwestia hormonów w ciąży niestety. I okaże się że zostanę sama z dwójką dzieciaków. Rewelacja

Witam wszystkie mamusie! :)
Jestem nowa na forum, zaledwie tydzień temu zrobiłam testy, 3/3 wyszły pozytywnie. Mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza ;) Przewidywany termin porodu między 20 lutym, a 1 marca. Na początku byłam przerażona, ale gdy wszyscy zaczęli mnie wspierać i okazywać mi swą dobroć tak i moje nastawienie się zmieniło, no i oczywiście chłopak cały czas mnie wspiera i bardzo się cieszy. Póki co jestem "ciemna" w tym wszystkim. Pozdrawiam kobitki! :)
Witamy w gronie pytaj . Nawet najgłupsze i najbardziej oczywiste pytania zostaną mile przyjęte także witamy.

f2w3skjodoy9dbya.png

O matko! Wczoraj wieczorem było mi tak niedobrze,ale jakoś przetrwałam. Wstałam rano,lekkie wymioty,a teraz wszystko co zjadłam i cała reszta poszłaaaa. Wiadrami ze mnie leciało. Nie wiem czy coś mi zaszkodziło. Już mam dość na dziś. Znów wmuszam w siebie jedzenie,bo niedobrze.

reklama
O matko! Wczoraj wieczorem było mi tak niedobrze,ale jakoś przetrwałam. Wstałam rano,lekkie wymioty,a teraz wszystko co zjadłam i cała reszta poszłaaaa. Wiadrami ze mnie leciało. Nie wiem czy coś mi zaszkodziło. Już mam dość na dziś. Znów wmuszam w siebie jedzenie,bo niedobrze.

Ja też się męczę. Nie wymiotuję, ale cały żołądek mi się przewraca. Chyba zwariuję. Dziewczyny co pomaga na mdłości? Nie jestem zdolna funkcjonować.

Do góry