@AlexF mój synio tez wczoraj lewa noga wstał i siostry córka rąk samo. Jakiś taki dzień chumorzasty miały dzieciaki chyba. A co do tych naszych facetów to jak widać są bardzo różni. Z moim dalej milczymy i juz zaczynam mieć dość a peRpraszac nie będę bo dokładnie wiemy ze sam narozrabiał. I to juz nawet nie kwestia hormonów w ciąży niestety. I okaże się że zostanę sama z dwójką dzieciaków. Rewelacja
Witamy w gronie pytaj . Nawet najgłupsze i najbardziej oczywiste pytania zostaną mile przyjęte także witamy.
Hmmm i w poprzedniej ciąży i na początku tej też już myślałam, że zostanę samotną matką bo tak mnie wkurza czasami, że ręce mi odpadają, choć on twierdzi, że to że mną ciężko się żyję. Od taka karuzela hehe z tym, że nasz związek jest i tak dosyć dziwny i nasze podejście do siebie i życia też generalnie różni się od tradycyjnego... Np na pytanie dlaczego ze mną jesteś mój odpowiada z szelmonckim uśmiechem, że poprostu każdy facet w końcu potrzebuje mieć dokąd wracać na ciepły obiad i do ciepłych kapci, a kochankę też w końcu lepiej mieć jedną bo to bezpieczniej i taniej taki męski szownistyczny ssak z niego, ale to właśnie mnie w nim kręci u Was ciężej bo Twój za granicą, my nawet jak nie odzywam się to i tak musimy się porozumieć chociażby ze względu na dziecko... Nie doradzę, nie wiem jaka jest sytuacja i musisz sama jakoś to rozwiązać... Ale Nie zakładaj z góry najgorszego! Nie Mt sytuacji bez wyjścia