reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Saraaaa garuluje! Jejciu jaki juz duzy dzidzius [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] niesamowite!
Ktory masz tydzien?

@Shemshi sama znalazlam przyczyne [emoji16] lekarze to mi dawali tylko antybiotyki ale kompletnie nie zastanawiali sie czemu mi to wraca. Sama zaczelam szukac i czytac. I w koncu trafilam [emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie mamusie! :)
Jestem nowa na forum, zaledwie tydzień temu zrobiłam testy, 3/3 wyszły pozytywnie. Mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza ;) Przewidywany termin porodu między 20 lutym, a 1 marca. Na początku byłam przerażona, ale gdy wszyscy zaczęli mnie wspierać i okazywać mi swą dobroć tak i moje nastawienie się zmieniło, no i oczywiście chłopak cały czas mnie wspiera i bardzo się cieszy. Póki co jestem "ciemna" w tym wszystkim. Pozdrawiam kobitki! :)

Jestem nowa na forum, zaledwie tydzień temu zrobiłam testy, 3/3 wyszły pozytywnie. Mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza ;) Przewidywany termin porodu między 20 lutym, a 1 marca. Na początku byłam przerażona, ale gdy wszyscy zaczęli mnie wspierać i okazywać mi swą dobroć tak i moje nastawienie się zmieniło, no i oczywiście chłopak cały czas mnie wspiera i bardzo się cieszy. Póki co jestem "ciemna" w tym wszystkim. Pozdrawiam kobitki! :)
Witaj :) super,że jesteś :) śmiało pisz i pytaj :) są tu już mamusie i chętnie pomożemy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Widzę, że kiepski poniedziałek u części z Was... Mój też za sprawą synka, maruda dziś z niego była okropna i wszystko chciał co zakazane :p nieźle musiałam się nagimnastykować przy nim i z tego wszystkiego na obiad była jajecznica...

Dziewczynom wizytującym gratuluję dobrych wieści i pięknych rozmiarów :)

Co do naszych mężów, niemężów, partnerów, czy jak ja to mawiam "ojciec mojego dziecka" to pomimo swego uroku, bo w końcu z nimi jesteśmy jakimś cudem, potrafią być jak małe dzieci, czasami ślepi i głusi, a co najgorsze i co mnie mega irytuje zwalają wszystko na hormony :p Dziewczyny oni nie mają pojęcia jak to jest być w ciąży, chodzić na te wszystkie badania, że o porodzie nie wspomnę... Ojciec mojego dziecka/dzieci powiedział niedawno, że już było tak dobrze i zapomniał jak to jest ciężko, a ja znowu w ciąży i znowu to samo... No taka była wojna, że hoho bo kurde "jemu ciężko, bo ja w ciąży" myślałam, że ubije, spiorę, nakopie i odwiozę na sor, żeby ratowali bo ktoś w końcu musi te dzieci utrzymywać :D no i oświadczył, że to druga i ostatnia ciąża bo on więcej nie da rady... On rozumiecie to? ON nie da rady trzeciej ciąży... Czasami mam ochotę wysłać go na księżyc :D

Witaj, mój termin wypada około miesiąc przed Twoim z 1.02 przesunął się na 28/30.01 i właśnie przypomniałam sobie jak miesiąc temu testowałam :)
Zapraszamy, rozgość się i pytaj ile wlezie, po to jesteśmy, żeby sobie pomagać i wspierać się nawzajem :)

reklama
Cześć dziewczyny,
Widzę, że kiepski poniedziałek u części z Was... Mój też za sprawą synka, maruda dziś z niego była okropna i wszystko chciał co zakazane [emoji14] nieźle musiałam się nagimnastykować przy nim i z tego wszystkiego na obiad była jajecznica...

Dziewczynom wizytującym gratuluję dobrych wieści i pięknych rozmiarów :)

Co do naszych mężów, niemężów, partnerów, czy jak ja to mawiam "ojciec mojego dziecka" to pomimo swego uroku, bo w końcu z nimi jesteśmy jakimś cudem, potrafią być jak małe dzieci, czasami ślepi i głusi, a co najgorsze i co mnie mega irytuje zwalają wszystko na hormony [emoji14] Dziewczyny oni nie mają pojęcia jak to jest być w ciąży, chodzić na te wszystkie badania, że o porodzie nie wspomnę... Ojciec mojego dziecka/dzieci powiedział niedawno, że już było tak dobrze i zapomniał jak to jest ciężko, a ja znowu w ciąży i znowu to samo... No taka była wojna, że hoho bo kurde "jemu ciężko, bo ja w ciąży" myślałam, że ubije, spiorę, nakopie i odwiozę na sor, żeby ratowali bo ktoś w końcu musi te dzieci utrzymywać :D no i oświadczył, że to druga i ostatnia ciąża bo on więcej nie da rady... On rozumiecie to? ON nie da rady trzeciej ciąży... Czasami mam ochotę wysłać go na księżyc :D
A ja się martwię, że mój luby przez 2 tygodnie odkąd wiemy, że jestem w ciąży TYLKO dwa razy złapał mnie za brzuch i TYLKO 2 razy w brzuch pocałował... i mnie martwi że tak rzadko [emoji14] Oni są tacy poszkodowani naszymi ciążami [emoji14] mój to jeszcze wypomina, że kładę się i zasypiam na kanapie jak wracam po 8 godzinach pracy...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry