reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Kuzwa od wczoraj glowa mnie boli i nie chce przejsc :( juz zmeczona tym jestem.
Mdli mnie ale to mi tak nie przeszkadza jak bol glowy :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie też ale dziś to masakra nie mogę się pochylić bo mi mózg oczami wypływa :(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo czacha dymi. Kupiłam apap ale na razie nie wzięłam. Pewnie ta pogoda i niskie ciśnienie tak działa

Jakby moja zachcianka byla pietruszka to maz by stwoerdzil ze w glowie mi sie przewraca [emoji14] pozazdroscic tak zdrowych zachcianek :)

Owłosienia mi wystarczy, mam też nadzieję że jeśli jednak w ciąży włosem bujnie obrosnę to potem to sobie samo ładnie wypadnie. :) pietruszka i marchew były jeszcze polane oliwą i pieczone w piekarniku więc chyba nie jest to takie znowu dietetyczne ;). Polecam spróbować, zwłaszcza pietruszkę, niesamowicie zmienia smak. Tylko trzeba uzyć trochę ulubionych przypraw. Mam też niezdrowe zachcianki, nieraz udaje mi się powstrzymać :D ale porażka ostatnich dni to hamburger w macu, pierwszy w życiu (i mam nadzieję że ostatni) [emoji12] a jakie masz zachcianki w takim razie, bo mi się wydawało zawsze że organizm powinien domagać się zdrowych rzeczy, to by miało sens...

Ja się trzeci dzień zazeram plackami z mąki kasztanowej z truskawkami nutella z awokado i polanymi mlekiem kokosowym posypane erytrolem i cynamonem. No orgazm podniebienia!!!

Dżizas!!!
Zazdroszczę!!
Ja to bym chciała mieć takie zachcianki, później dziwię się skąd w pierwszej ciąży przytyło się mi 16 kg.... Aż się boję co teraz będzie
16 kg to chyba nie jest jakaś kosmiczna liczba. To też zależy ile ważyłaś wcześniej :) a udało ci się wrócić do wagi sprzed ciąży?

reklama
Kapusta kiszona ze śmietaną??? :szok:
Nie brzmi mi to dobrze :-D
Mi też wydawało się bardzo dziwnym połączeniem, ale jak pierwszy raz spróbowałam to od razu wprowadziłam to do naszego jadłospisu. Bardzo ją lubimy. Byłam dziś na zakupach i kupiłam młoda kiszoną kapustę :D Może brzmi nie zbyt smacznie, ale jest rewelacyjna :D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry