reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziękuję dziewczyny , że mogłam się tutaj z wami poudzielac co prawda nie za aktywna byłam , ale wasze sytuacje , ,rady bardzo mi pomogły po stracie dziecka ❤️
Mam nadzieję, że szybko będziecie uciekać na mamusie🫶🏼🤞🏼 trzymam za was wszystkie niezmiernie mocno kciuki 🩷✊🏼 Dziękuję za każdy wątek z wami 🥹
Trzymaj się cieplutko i niech brzuszek rośnie zdrowo. Powodzenia! 🍀🍼😘

Dziękuję dziewczyny , że mogłam się tutaj z wami poudzielac co prawda nie za aktywna byłam , ale wasze sytuacje , ,rady bardzo mi pomogły po stracie dziecka ❤️
Mam nadzieję, że szybko będziecie uciekać na mamusie🫶🏼🤞🏼 trzymam za was wszystkie niezmiernie mocno kciuki 🩷✊🏼 Dziękuję za każdy wątek z wami 🥹
Spokojnych 9 miesięcy, trzymajcie się tam mocno i cieplutko ❤️❤️❤️ Miejmy nadzieję do zobaczenia na mamusiach ❤️

@fckathy szkoda że się nie udało z drożnością dzisiaj. Jeśli będziesz załatwiać sobie na już histeroskopie to upewnij się że nie będzie to przeciwwskazaniem do zrobienia w tym samym cyklu tej Twojej laparoskopii…
jasne, oczywiście, ze to sprawdzę; natomiast sobie jasno powiedzieliśmy z mężem, ze priorytetem jest macica. Ten polip na pęcherzyku mi w ogóle nie daje o sobie znać, wiec najwyżej go przesunę

Jadę do Luxmed na transwag potwierdzić u drugiego lekarza tego polipa. Wczorajsze wyszukiwanie terminów nie poszło na marne 😂

jasne, oczywiście, ze to sprawdzę; natomiast sobie jasno powiedzieliśmy z mężem, ze priorytetem jest macica. Ten polip na pęcherzyku mi w ogóle nie daje o sobie znać, wiec najwyżej go przesunę

Jadę do Luxmed na transwag potwierdzić u drugiego lekarza tego polipa. Wczorajsze wyszukiwanie terminów nie poszło na marne 😂

A ja jestem już po wizycie i nie mogę 🤣🤣
Babka generalnie bardzo miła, ale chyba domyśliła się, że przyszłam potwierdzić owu, a nie z bólem jajnika 🤭
Jak zapytałam ją jeszcze o poziom proga, to powiedziała że to nie jest temat naszej dzisiejszej wizyty i jak mam wątpliwość to mam się na nowa wizytę umówić. Oczywiście parametrów owulkowych też mi nie podała, powiedziała jedynie że właśnie mam owulke. Przynajmniej mam pewność 😎

Czy na ten nieszczęsny monitoring mam się zapisać na 3 wizyty? Bo ja się zapisałam na jedną i chyba lekarz powie kiedy przyjść znowu? Czy źle rozumiem?

reklama
@moniamarzyo2dzidzi @sylwiadublin a jesteście pewne, że te objawy to objawy bhcg a nie np. Rosnącego progesteronu?
o właśnie o to mi chodzi, że na własnym doświadczeniu i objawach po owulacji te objawy które miałam i były przeróżne…. I nie jednokrotnie byłam pewna ciąży. Bardziej mam na myśli, że między 6-12 dniem jest zagnieżdżenie i dopiero chyba 24h po? Może coś się zacząć dziać….

Do góry