królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Tęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzeniaJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Do tego libido level hard
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzeniaJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Ja też nie mam przeczucia co do tego cykluTęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzenia
Ja juz zadnych przeczuć nie mam, dwa razy chyba tak mega mocno nastawiałam się, że coś się dzieje i będzie surprise i zawód był ogromny, od ostatniego takiego zawodu, powtarzam sobie, że nic z tego i przynajmniej się nie zawodzę.Ja też nie mam przeczucia co do tego cyklu
Ja tak powoli dojrzewam do powrotu do kliniki niepłodności. Okazuje się, że od momentu jak tam byłam wymienili 80% kadry mają też immunologa i genetyka. Ale chyba potrzebuje czasu, żeby dojrzećAle ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada i bądź tu mądry człowieku
Dlatego Ci mówię, że mnie te testy jeszcze nigdy nie oszukałyJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Kupię gdzieś stacjonarnie te Vitam? Właśnie jadę po facelle do rosska, ale chętnie obsikam też inneA gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanych Vitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków
Dziewczyny czy przypomniecie jak nazywał się ten makaron po którym się schudnie.
Jedna tutaj to pisała a ja nie zapisałam
Ja mam tak, że okres nie przychodzi póki nie odstawię progesteronu, strasznie mi wydłużył przez to cykl, bo z 26 na 33 dni. Oczywiście robię dla formalności test ciążowy gdzie w okolicach 13 dni po i wtedy odstawiam. Zwykle okres przychodzi dopiero po 3-5 dni po odstawieniu progesteronu.Ja miałam zalecenie od pani doktor żeby kontynuować branie jak test wyjdzie pozytywny, a jeśli nie i przyjdzie odstawić.