reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada 😆 i bądź tu mądry człowieku 🙈
Ja tak powoli dojrzewam do powrotu do kliniki niepłodności. Okazuje się, że od momentu jak tam byłam wymienili 80% kadry 🙈 mają też immunologa i genetyka. Ale chyba potrzebuje czasu, żeby dojrzeć 🙈
Teraz czekam na tą kontrolę endometrium po okresie 🙂 oby było dobre

Ja miałam zalecenie od pani doktor żeby kontynuować branie jak test wyjdzie pozytywny, a jeśli nie i przyjdzie 🐒 odstawić.
Ja mam tak, że okres nie przychodzi póki nie odstawię progesteronu, strasznie mi wydłużył przez to cykl, bo z 26 na 33 dni. Oczywiście robię dla formalności test ciążowy gdzie w okolicach 13 dni po i wtedy odstawiam. Zwykle okres przychodzi dopiero po 3-5 dni po odstawieniu progesteronu.

reklama
Dziewczyny, dostałam wynik badania histopatologicznego po CP w wyniku mam napisane, że w najgrubszym miejscu widoczna jama przylegająca do jajowodu o średnicy 1 cm. Byłam u gin z tym wynikiem ale nic się nie dowiedziałam. Czy macie może pomysł co to może być ? Albo może któraś z was miała taki wynik?

Ostatnia edycja:
Do góry