reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada 😆 i bądź tu mądry człowieku 🙈
Ja tak powoli dojrzewam do powrotu do kliniki niepłodności. Okazuje się, że od momentu jak tam byłam wymienili 80% kadry 🙈 mają też immunologa i genetyka. Ale chyba potrzebuje czasu, żeby dojrzeć 🙈
Teraz czekam na tą kontrolę endometrium po okresie 🙂 oby było dobre

Ja miałam zalecenie od pani doktor żeby kontynuować branie jak test wyjdzie pozytywny, a jeśli nie i przyjdzie 🐒 odstawić.
Ja mam tak, że okres nie przychodzi póki nie odstawię progesteronu, strasznie mi wydłużył przez to cykl, bo z 26 na 33 dni. Oczywiście robię dla formalności test ciążowy gdzie w okolicach 13 dni po i wtedy odstawiam. Zwykle okres przychodzi dopiero po 3-5 dni po odstawieniu progesteronu.

reklama
Dziewczyny, dostałam wynik badania histopatologicznego po CP w wyniku mam napisane, że w najgrubszym miejscu widoczna jama przylegająca do jajowodu o średnicy 1 cm. Byłam u gin z tym wynikiem ale nic się nie dowiedziałam. Czy macie może pomysł co to może być ? Albo może któraś z was miała taki wynik?

Ostatnia edycja:
Do góry