reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Sprawdziłam później pinkiem, biało.
Cycki me totalne flaki.
A w sumie to dziwne bo biorąc progesteron besins spodziewałam się jakiś dolegliwości😬
A gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanych 🙂 Vitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków 🙈

A w ogóle mój mąż dzisiaj powiedział, że sikać na więcej niż jeden test dziennie jest bez sensu...

Pfff.. Co on tam wie 😁😁
No właśnie ! Mój mąż stwierdził, że trzeba czekać do dnia okresu 😂😂😂😂 kocham go strasznie ale on chce, żeby mnie ciekawość zjadła ? Zresztą ja mam fun z tego sikania i szukania kresek 😂 co to za zabawa siknąć i bum dwie kreski 🤷😂😂

Oho, napierdziela mnie jajnik z którego była owulka. Czyżby progesteron zaczynał działać dopiero 😅
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.😆😉 taki podwójny trening 😅🤣

To samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pecha 🤷 albo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenie 🤷
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada 😆 i bądź tu mądry człowieku 🙈

reklama
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.😆😉 taki podwójny trening 😅🤣
Ja juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji🙈
Do tego libido level hard 🔥

Do góry