reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Sprawdziłam później pinkiem, biało.
Cycki me totalne flaki.
A w sumie to dziwne bo biorąc progesteron besins spodziewałam się jakiś dolegliwości😬
A gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanych 🙂 Vitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków 🙈

A w ogóle mój mąż dzisiaj powiedział, że sikać na więcej niż jeden test dziennie jest bez sensu...

Pfff.. Co on tam wie 😁😁
No właśnie ! Mój mąż stwierdził, że trzeba czekać do dnia okresu 😂😂😂😂 kocham go strasznie ale on chce, żeby mnie ciekawość zjadła ? Zresztą ja mam fun z tego sikania i szukania kresek 😂 co to za zabawa siknąć i bum dwie kreski 🤷😂😂

Oho, napierdziela mnie jajnik z którego była owulka. Czyżby progesteron zaczynał działać dopiero 😅
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.😆😉 taki podwójny trening 😅🤣

To samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pecha 🤷 albo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenie 🤷
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada 😆 i bądź tu mądry człowieku 🙈

reklama
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.😆😉 taki podwójny trening 😅🤣
Ja juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji🙈
Do tego libido level hard 🔥

Do góry