Kitsune
Moderator
Jeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknęSikałaś coś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknęSikałaś coś ?
A gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanych Vitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinkówSprawdziłam później pinkiem, biało.
Cycki me totalne flaki.
A w sumie to dziwne bo biorąc progesteron besins spodziewałam się jakiś dolegliwości
Sikaj, sikaj ja już dzisiaj dwa pinki załatwiłam bo na pierwszym nic nie wyszłoJeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknę
No właśnie ! Mój mąż stwierdził, że trzeba czekać do dnia okresu kocham go strasznie ale on chce, żeby mnie ciekawość zjadła ? Zresztą ja mam fun z tego sikania i szukania kresek co to za zabawa siknąć i bum dwie kreskiA w ogóle mój mąż dzisiaj powiedział, że sikać na więcej niż jeden test dziennie jest bez sensu...
Pfff.. Co on tam wie
Moze tescik a jutro beta?Powiem Wam coś!
Jednak nie dostałam nadal okresu, plamień ciąg dalszy, głowa dalej szaleje
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle. taki podwójny treningOho, napierdziela mnie jajnik z którego była owulka. Czyżby progesteron zaczynał działać dopiero
A już go wywaliłamA gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanych Vitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spada i bądź tu mądry człowiekuTo samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pecha albo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenie
Ja juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacjiU mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle. taki podwójny trening