reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Oho, napierdziela mnie jajnik z którego była owulka. Czyżby progesteron zaczynał działać dopiero 😅

reklama
Na ostatniej wizycie usłyszałam że wynik ma być 2 cyfrowy i nie ważne czy 10, czy 20 bo jak ciąża będzie zdrowa to progesteron też będzie ładnie rósł.
To samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pecha 🤷 albo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenie 🤷

Wiesz co, ja jak miałam takie objawy, to test wychodził już pozytywny 😁
Wiele razy słyszałam tu mądre słowa: Nie ma objawów ciążowych bez ciąży 😊
Ale wyobraźnia i zwiększone odczuwanie wrażeń wzrasta od dnia owulacji 😆🤣😂 trzymam kciuki za pozytywny wynik za kilka dni @moniamarzyo2dzidzi ✊✊

reklama
Do góry