Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze mi się i tak żadna piosenka nie podobałaWłaśnie przeczytałam wybór atrysty, a raczej artystki na Eurowizję 2024.
Oni chyba nigdy się nie nauczą
Hahhaha mi się ciągle spiewa: Jagadagada SteczkowskiejKurcze mi się i tak żadna piosenka nie podobała
Laparoskopia, Bydgoszczhisteroskopia? Jakie miasto?
To samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pecha albo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenieNa ostatniej wizycie usłyszałam że wynik ma być 2 cyfrowy i nie ważne czy 10, czy 20 bo jak ciąża będzie zdrowa to progesteron też będzie ładnie rósł.
Sikałaś coś ?Powiem Wam coś!
Jednak nie dostałam nadal okresu, plamień ciąg dalszy, głowa dalej szaleje
Ale wyobraźnia i zwiększone odczuwanie wrażeń wzrasta od dnia owulacji trzymam kciuki za pozytywny wynik za kilka dni @moniamarzyo2dzidzi ️️Wiesz co, ja jak miałam takie objawy, to test wychodził już pozytywny
Wiele razy słyszałam tu mądre słowa: Nie ma objawów ciążowych bez ciąży
a kurczę to nic nie podpowiem niestetyLaparoskopia, Bydgoszcz