Papatk_a
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie dzisiaj zrobilam test 11dpo i ja widzę cien ( wiem testu sie nie rozbiera ale musialam ). Ja mam zwidy![]()
Też coś widzę , koniecznie powtórz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie dzisiaj zrobilam test 11dpo i ja widzę cien ( wiem testu sie nie rozbiera ale musialam ). Ja mam zwidy![]()
ilość ok, ruch ładny, tylko morfo lekko poniżej. Jedynie czego to czepiłabym się, że nasienie ma wygląd : żele.No i to badanie nasienia...
to to są takie powiedzmy poprawne wyniki. Szału nie ma, ale źle nie jest.No i to badanie nasienia...
jest lekka lepkość 8 wygląd żelowy więc myślę, że dużo wody plus acc nie zaszkodzi@MyszkaMiki30 , @LadyCaro
Dzieki wielkie dziewczyny.
Mnie też się tak wydawało, że na upartego ujda, ale szału nie robią. Zobaczymy, jakie będą zalecenia androloga.
Coś lekkiego widzęCzesc dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie dzisiaj zrobilam test 11dpo i ja widzę cien ( wiem testu sie nie rozbiera ale musialam ). Ja mam zwidy![]()