reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Wczoraj robilam pink bialo dzisiaj tez pink i taki cień . A w domu juz testow niemam 😐
A ro jutro kupisz albo pójdziesz na betę:) ja ostatnio miałam też cień jakiś na pinku, niestety nie było ciąży, potem testy białe, ale prawie dwa lata temu miałam cień cienia cienia i się robił cień a potem kreska :) więc czekamy na rozwój sytuacji :D

A ro jutro kupisz albo pójdziesz na betę:) ja ostatnio miałam też cień jakiś na pinku, niestety nie było ciąży, potem testy białe, ale prawie dwa lata temu miałam cień cienia cienia i się robił cień a potem kreska :) więc czekamy na rozwój sytuacji :D
No właśnie tego sie boje ze to jakis cien i dlatego do tego chlodno podchodze. Chyba dzisiaj skocze do apteki 🤣

Czesc dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie dzisiaj zrobilam test 11dpo i ja widzę cien ( wiem testu sie nie rozbiera ale musialam ). Ja mam zwidy 😞
Ja niestety nic nie widzę, ale co to za tekst że testów się nie rozbiera? Każda z nas tutaj tak robi, a zwłaszcza pinki bo ja na przykład przez to okienko nic nie widzę 🤣🤣🤣🤣

Powtórz jutro i trzymam kciuki ✊✊

Hej. Edytowałam post, żeby nie wyszedl żalpost, ale wyjdzie i tak :D
Zostaje na ławeczce, seksu nie było.
W piątek o 19 wyszła.mi jeszcze mocniejsza kreska na teście ovu, premom pokazało pik. Dzieci ostatnio dokazywaly, późno chodziły spać, do tego stary jakis nadasany. Wczoraj byłam u mamy i jak wróciłam stary jeszcze zadowolony, chciał kolacje to mu zrobiłam. A chwilę przed 22 zaczął siw coś boczyć, położył się spać. Popłakałam się i leżałam do północy w salonie, potem do 1 czy 2 nie mogłam usnąć. Dzisiaj jestem jak zombie. Już od dzisiaj odliczam ok 40 dni do nowej owulki. No trudno.
Miłej niedzieli :*
A może dzisiaj coś się uda 🤔 ta owulacja to nie jest taka oczywista i lubi zaskoczyć 🙂 może być nawet do 36h po piku 🙂 a komórka gotowa też kilka godzin. Nie poddawaj się 😘

reklama
Do góry