reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Aa, okej. Nie ogarnęłam, że dziś jest czwartek. 😅 Głupio trochę, że prywata, a tak długo się czeka... Mąż robi w Gyncentrum i zawsze wyniki są do 2 godzin.
Łooo to mega szybko 🙈 u nas czekanie na wyniki to będzie w sumie pikus. Gorzej jak wyjdą złe, a wizyta u androloga dopiero 27.02, przełożyli mężowi o tydzień a gość przyjmuje tylko we wtorki 🙄 to się dopiero będzie dłużyło

reklama
No to witam się z Wami oficjalnie w lutym :D z rana siknęłam dla pewności na pinka bo dzisiaj 11dpo i bez niespodzianek. Jutro okres i jeśli nic się nie zmieniło w moim naprzemiennym trybie to liczę na owulację w 14dc. Jutro badanie nasienia, znowu trzeba będzie cały weekend przeczekać na wyniki 😓
@dorota8 czekam na info jak tam Twoje sikanie na patyk przebiegło, a @sylwica1410 trzymam kciuki żeby się jednak nic nie rozkręciło 😏
Ja standardowo okres (pisałam o tym) i proszę o jeszcze jeden termin na 27 bo zdążę drugi raz w tym miesiącu spróbować zatestować.
Oczywiście wczoraj rano siknełam na easyhome No ale bielutki z cieniem (miałam nadzieje) ale dziś już po ptokach 🤣

W Gamecie, wynik jest w 1-2 dni robocze, ale właśnie przez to że weekend po drodze to trzeba będzie poczekać do poniedziałku :) ostatnio też tak było, ale w sobotę i tak małżu pilnował maila cały dzień 😅
U nas tak samo. Jak robił w piątek to czekaliśmy do poniedziałku na przesłanie wyniku.

Ja mam dzisiaj kryzys. Byłam na USG jamy brzusznej i do moich niezłośliwych zmian na tarczycy i w obu piersiach doszły właśnie ‘w gratisie’ naczyniaki na wątrobie. Z każdą kolejną wizytą u lekarza mam wrażenie, że zaraz się rozpadnę, co chwilę coś nowego. A jak się zacznę starać o dziecko i diagnozować to nawet nie chce myśleć co jeszcze znajdą…

A ja mam dziś doła trochę.
Bo mam wrażenie że nigdy nam się to nie uda.
Przeraża mnie ta myśl.
Bardzo tego pragnę.
Nigdy nie zobaczyłam tej drugiej kreski ,jak robię testy to jak głupia szukam jej pod każdym kątem a jej nie ma. I co okres to taki żal że czemu zaś to samo.😒

Też tak macie że w głowie jest już ułożony plan jakby wyglądał pokój dziecka ?
Nie mogę się doczekać tego momentu aż będzie mi dane ten pokoik dla tego maluszka urządzić ❤️

No właśnie raczej nie dojdzie jutro :/ A przynajmniej nie mam żadnej pewności że dojdzie. Więc może leżeć u kuriera i do poniedziałku
Wysyłałam do nich kilka rzeczy i zawsze następnego dnia były już w labie.

Dla pewności, możesz zadzwonić na infolinię test dna i zapytać, jakie działanie oni rekomendują i czy ma to jakieś znaczenie.

reklama
Wysyłałam do nich kilka rzeczy i zawsze następnego dnia były już w labie.

Dla pewności, możesz zadzwonić na infolinię test dna i zapytać, jakie działanie oni rekomendują i czy ma to jakieś znaczenie.
Dzwoniłam :) Takie wymazówki mogą spokojnie leżeć nawet kilka tygodni. Właśnie będę pobierać próbki i za chwilę wysyłać, więc jest szansa że jeszcze dzisiaj po południu kurier je odbierze i jutro dojdą,

Do góry