reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ale mam nadzieję że sie zgodził?

Jak nam niewychodzilo to tylko raz mu powiedziałam ze ma sie umówić na badanie i tak tez zrobil sam sie umowil . ale u niego wszystko bylo dobrze e badaniach . Bardzo byl z siebie dumny 🤣🤣
Oczywiście, ale to coś nowego, bo ciągle chodzi i powtarza, że musi jechać. Wygląda ma zaaferowanego. 😆

Witajcie w nowym miesiącu, test robiłam wczoraj i był biały, na razie nie będę robić nowego, bo jeszcze 3 dni muszę brać progesteron. Przed odstawieniem zrobię, by potwierdzić brak ciąży, wtedy będzie 27 dzień cyklu.

Dla mnie luty będzie przełomowy, czeka mnie drożność, mam nadzieję, że po niej coś w końcu się ruszy. Miłego dnia dla Was :)

reklama
Do góry