KaMaLi
Fanka BB :)
i przypomniałaś!PS. dobrze ze zostało mi jeszcze pare żelków od wczoraj na pocieszenie
Teraz będę żreć swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i przypomniałaś!PS. dobrze ze zostało mi jeszcze pare żelków od wczoraj na pocieszenie
u mnie taki zestaw pocieszeniowy wjeżdża. Promocja w Biedronce byłai przypomniałaś!
Teraz będę żreć swoje
Niee, zapisałaś się na pierwszą z tego co czytałam 12dc i Oki, w zależności od tego co gin zobaczy na usg on zasugeruje Ci, kiedy najlepiej umówić się na kolejną, żeby wyśledzić jak z Twoją owulacjąCzy na ten nieszczęsny monitoring mam się zapisać na 3 wizyty? Bo ja się zapisałam na jedną i chyba lekarz powie kiedy przyjść znowu? Czy źle rozumiem?
Ja czasami 5 minut tłumaczę lekarzowi o co mi chodzi xd szczególnie jak idę do nowego, na szczęście jeszcze nigdy nikt nie wyganiał mnie nachalnie z gabinetu bez butówNiedługo w luxmedxie/medicoverze zrobią gabinety z podwójnymi łazienkami, jedna się ubiera po badaniu, a druga rozbiera wtedy się pewnie do 5minut wizyta skróci
Oooooo jaka cudna bomba glikemicznau mnie taki zestaw pocieszeniowy wjeżdża. Promocja w Biedronce była
Dziękuję, dzwoniłam do przychodni i pani to samo powiedzialaNiee, zapisałaś się na pierwszą z tego co czytałam 12dc i Oki, w zależności od tego co gin zobaczy na usg on zasugeruje Ci, kiedy najlepiej umówić się na kolejną, żeby wyśledzić jak z Twoją owulacją