reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja pierdziele, serio lekarze. Przecież i tak robiła USG to co za problem, aby Ci podała jakiej wielkości jest pęcherzyk itd. 😡

Edit: a patrzyłaś w opisie wizyty? Mnie często lekarz na USG w medicoverze nie poda nic, a jak pobiorę sobie przez stronkę pełną dokumentację medyczną z wizyty, to okazuje się, że pomierzone wszystko.

Nie ma nic.. jedynie napisała że jeśli objawy się nasilą to mam się zgłosić pilnie na wizytę.
Wizyta łącznie z usg trwała 8 minut 🥴

reklama
Nie ma nic.. jedynie napisała że jeśli objawy się nasilą to mam się zgłosić pilnie na wizytę.
Wizyta łącznie z usg trwała 8 minut 🥴
Niedługo w luxmedxie/medicoverze zrobią gabinety z podwójnymi łazienkami, jedna się ubiera po badaniu, a druga rozbiera 😆 wtedy się pewnie do 5minut wizyta skróci

Czytam i czytam wasze historie odnośnie wizyt lekarskich i krew mnie zalewa.
Szczerze, ja już dawno byłabym po badaniach. Ale: spróbujcie jeszcze raz, jak się nie uda utrzymać, to zrobimy kolejne. Szkoda, że wtedy się na to zgadzałam 😩
Mogłam powiedzieć że chce pakiet badań, póki byłam na siłach. Teraz tych sił zaczyna brakować.

Liczyłam sobie, że owu będzie za ok 2 tyg. A tu stary mi mowi, że jednak jeszcze jeden tydzień urlopu bierze w następnym a nie w kolejnym. A zawsze łatwiej o seks jak chlop cały dzień w domu niż zmęczony po pracy i jak wszyscy pójdą spać ahhh. Znowu stres.

Liczyłam sobie, że owu będzie za ok 2 tyg. A tu stary mi mowi, że jednak jeszcze jeden tydzień urlopu bierze w następnym a nie w kolejnym. A zawsze łatwiej o seks jak chlop cały dzień w domu niż zmęczony po pracy i jak wszyscy pójdą spać ahhh. Znowu stres.
No ja tez myslalam ze owu mi wypadnie tak jak w poprzednim cyklu i akurat maz ma wolne to by bylo super a to nawet sie nie zapowiada na owu a urlop sie konczy 😞

Dobra, żeby było oficjalnie to niestety tym smutnym zdjęciem żegnamy się z lutym🫠

Załączniki

• IMG_5448.jpeg
    IMG_5448.jpeg
    73,3 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry