Motylkowa!
Fanka BB :)
@nieznośne_poplątanie wszystko u Ciebie ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie raz wtedy suplementowałam żelazo do momentu podniesienia ferrytyny. Najgorsze, że to ferrytyna informuje nas o realnym stanie ale żaden lekarz tego badania nie zleci, bo żelazo 8zł, ferrytyna 55 zł NFZ by płakałDziewczyny, czy któraś z Was miała problemy z niską ferrytyną przy jednoczesnym żelazie w normie?
Niby tak, ale człowiek każdej nadziei się łapie. A potem rozczarowuje...To gadanie o „trzech cyklach” zwiększonych szans po drożności to już taki trochę urban legend dla mnie. Nie pamiętam nikogo stąd w przeciągu ostatniego roku kto zaszedł po drożności Ja jestem 7 cykli po drożności i no… nie pyklo Niemniej jak się wgłębisz w literaturę to rzeczywiście może coś w tym jest. Tutaj przykład wyników jednego badania: Link do: Przezpochwowe udrażnianie jajowodów w leczeniu niepłodności – badania wstępne • Postępy Nauk Medycznych 2/2015 • Czytelnia Medyczna BORGIS
jak się wozi deskę do prasowania rowerem? Możesz zrobić jakiś tutorial ?A ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy, wysłałam vintedowe paczki.
Kupiłam 2 niezbędne kobiecie rzeczy deskę do prasowania (tym, które lubią prasować) (moja już do kosza się nadaje) i wino musujące i przywiozłam wszystko rowerem - i jestem z siebie bardzo zadowolona chociaz wciąż nie łapię, czemu test jest negatywny skoro od 2 dni boli mnie głowa a piersi dotknąć nie mogę, tak bolą ha
Tak tak, of kors ze daje to nadzieje sama byłam pewna ze na pewno po drożności się uda. Niestety nie udało się. Ale na pewno będzie dużo szczęściar którym się uda tak czy siak jest to ważne badanie diagnostyczne i każda starająca się od roku staraczka obowiązkowo powinna ją zrobićNiby tak, ale człowiek każdej nadziei się łapie. A potem rozczarowuje...
Po pierwszej drożności nie udało mi się zajść w ciążę za szybko, ale po histerolaparoskopi z drożnością zaszłam w pierwszym cyklu po, ale niestety szybko się z kończyło, więc nie wiem na ile to przypadek a na ile badanie pomogło.To gadanie o „trzech cyklach” zwiększonych szans po drożności to już taki trochę urban legend dla mnie. Nie pamiętam nikogo stąd w przeciągu ostatniego roku kto zaszedł po drożności Ja jestem 7 cykli po drożności i no… nie pyklo Niemniej jak się wgłębisz w literaturę to rzeczywiście może coś w tym jest. Tutaj przykład wyników jednego badania: Link do: Przezpochwowe udrażnianie jajowodów w leczeniu niepłodności – badania wstępne • Postępy Nauk Medycznych 2/2015 • Czytelnia Medyczna BORGIS
No właśnie to zawsze ciężko stwierdzić który element był tym kluczowym, który przyczynił się do ciąży. Co z tego co robimy miało wpływ, a może nie miało wcale tylko akurat los się uśmiechnął i przypadkiem się udało na laparo/histero miałaś robiona biopsję, scratching albo usuwane jakieś zrosty czy nieprawidłowości? Albo miałaś antybiotyk po operacji?Po pierwszej drożności nie udało mi się zajść w ciążę za szybko, ale po histerolaparoskopi z drożnością zaszłam w pierwszym cyklu po, ale niestety szybko się z kończyło, więc nie wiem na ile to przypadek a na ile badanie pomogło.
Rozważę tojak się wozi deskę do prasowania rowerem? Możesz zrobić jakiś tutorial ?
Ogromne gratulacje trzymam kciuki za WasW końcu są !
Chyba jakiś okruch się wgryza powoli
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20