Motylkowa!
Fanka BB :)
@nieznośne_poplątanie wszystko u Ciebie ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie razDziewczyny, czy któraś z Was miała problemy z niską ferrytyną przy jednoczesnym żelazie w normie?
Niby tak, ale człowiek każdej nadziei się łapie. A potem rozczarowuje...To gadanie o „trzech cyklach” zwiększonych szans po drożności to już taki trochę urban legend dla mnie. Nie pamiętam nikogo stąd w przeciągu ostatniego roku kto zaszedł po drożnościJa jestem 7 cykli po drożności i no… nie pyklo
Niemniej jak się wgłębisz w literaturę to rzeczywiście może coś w tym jest. Tutaj przykład wyników jednego badania: Link do: Przezpochwowe udrażnianie jajowodów w leczeniu niepłodności – badania wstępne • Postępy Nauk Medycznych 2/2015 • Czytelnia Medyczna BORGIS
jak się wozi deskę do prasowania rowerem? Możesz zrobić jakiś tutorialA ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy, wysłałam vintedowe paczki.
Kupiłam 2 niezbędne kobiecie rzeczydeskę do prasowania (tym, które lubią prasować) (moja już do kosza się nadaje) i wino musujące i przywiozłam wszystko rowerem - i jestem z siebie bardzo zadowolona
chociaz wciąż nie łapię, czemu test jest negatywny
skoro od 2 dni boli mnie głowa a piersi dotknąć nie mogę, tak bolą
ha
Tak tak, of kors ze daje to nadziejeNiby tak, ale człowiek każdej nadziei się łapie. A potem rozczarowuje...![]()
Po pierwszej drożności nie udało mi się zajść w ciążę za szybko, ale po histerolaparoskopi z drożnością zaszłam w pierwszym cyklu po, ale niestety szybko się z kończyło, więc nie wiem na ile to przypadek a na ile badanie pomogło.To gadanie o „trzech cyklach” zwiększonych szans po drożności to już taki trochę urban legend dla mnie. Nie pamiętam nikogo stąd w przeciągu ostatniego roku kto zaszedł po drożnościJa jestem 7 cykli po drożności i no… nie pyklo
Niemniej jak się wgłębisz w literaturę to rzeczywiście może coś w tym jest. Tutaj przykład wyników jednego badania: Link do: Przezpochwowe udrażnianie jajowodów w leczeniu niepłodności – badania wstępne • Postępy Nauk Medycznych 2/2015 • Czytelnia Medyczna BORGIS
No właśnie to zawsze ciężko stwierdzić który element był tym kluczowym, który przyczynił się do ciąży. Co z tego co robimy miało wpływ, a może nie miało wcale tylko akurat los się uśmiechnął i przypadkiem się udałoPo pierwszej drożności nie udało mi się zajść w ciążę za szybko, ale po histerolaparoskopi z drożnością zaszłam w pierwszym cyklu po, ale niestety szybko się z kończyło, więc nie wiem na ile to przypadek a na ile badanie pomogło.
Rozważę tojak się wozi deskę do prasowania rowerem? Możesz zrobić jakiś tutorial?
Ogromne gratulacjeW końcu są !
Chyba jakiś okruch się wgryza powoli
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20