reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Jesteście zadowoleni?
Tak na pół. Średnio nam się podobało, że po wizycie lekarz nigdzie nie zapisuje swoich zaleceń tylko mówi. Nie mamy żadnego systemu tak jak było w przypadku Invicty gdzie w każdej chwili mogłam wejść zobaczyć wyniki czy przypomnieć sobie zalecenia lekarza. Tutaj nawet nie wszystkie wyniki dam dali, bo lekarz stwierdził, że są dobre i tyle. Na plus, że lekarz się zna, chce jak najbardziej zwiększyć szanse na powodzenie i nas nie naciąga na hajs, ale jest specyficzny i to nie każdemu może się podobać.

reklama
Tak na pół. Średnio nam się podobało, że po wizycie lekarz nigdzie nie zapisuje swoich zaleceń tylko mówi. Nie mamy żadnego systemu tak jak było w przypadku Invicty gdzie w każdej chwili mogłam wejść zobaczyć wyniki czy przypomnieć sobie zalecenia lekarza. Tutaj nawet nie wszystkie wyniki dam dali, bo lekarz stwierdził, że są dobre i tyle. Na plus, że lekarz się zna, chce jak najbardziej zwiększyć szanse na powodzenie i nas nie naciąga na hajs, ale jest specyficzny i to nie każdemu może się podobać.
Dzięki! Muszę zrobić research i poszperać na grupie o in vitro o naszych klinikach 🙂

a czy masz jakiś zakwas z buraka, który polecasz?
Lokalna lubelska firma, Szczepanówka! Maja sklep online, tam nie ma wiele rzeczy ale myśle ze jeśli się do nich zadzowni to dadzą znac do jest i wyślą. Naprawdę wspaniała rodzinna firma, sami hodują i sami przerabiają a nawet sami butelkują. Znam ich i niesamowicie polecam z całego serca ❤️

Dzięki! Muszę zrobić research i poszperać na grupie o in vitro o naszych klinikach 🙂
Właśnie za dużo na ten temat nie ma ☹️ większość wybiera jednak kliniki z Łodzi, Poznania czy Trójmiasta, a to trochę daleko i dla mnie nie do przeskoczenia.
O klinice Zdrówko nie słyszałam, dopiero od Ciebie dowiedziałam się o jej istnieniu 😄

A ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy, wysłałam vintedowe paczki.
Kupiłam 2 niezbędne kobiecie rzeczy 😅🤭🫢 deskę do prasowania (tym, które lubią prasować) (moja już do kosza się nadaje) i wino musujące i przywiozłam wszystko rowerem - i jestem z siebie bardzo zadowolona 😆😁😄😉😇 chociaz wciąż nie łapię, czemu test jest negatywny 🙃 skoro od 2 dni boli mnie głowa a piersi dotknąć nie mogę, tak bolą 🤔🫣 ha

możesz rozwinąć „trzy kluczowe cykle”? Ze po drożności przez trzy cykle jest większe prawdopodobieństwo ciazy?
To gadanie o „trzech cyklach” zwiększonych szans po drożności to już taki trochę urban legend dla mnie. Nie pamiętam nikogo stąd w przeciągu ostatniego roku kto zaszedł po drożności :) Ja jestem 7 cykli po drożności i no… nie pyklo :) Niemniej jak się wgłębisz w literaturę to rzeczywiście może coś w tym jest. Tutaj przykład wyników jednego badania: Link do: Przezpochwowe udrażnianie jajowodów w leczeniu niepłodności – badania wstępne • Postępy Nauk Medycznych 2/2015 • Czytelnia Medyczna BORGIS

A ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy.
Kupiłam 2 niezbędne kobiecie rzeczy 😅🤭🫢 deskę do prasowania (tym, które lubią prasować) (moja już do kosza się nadaje) i wino musujące i przywiozłam wszystko rowerem - i jestem z siebie bardzo zadowolona 😆😁😄😉😇 chociaz wciąż nie łapię, czemu test jest negatywny 🙃 skoro od 2 dni boli mnie głowa a piersi dotknąć nie mogę, tak bolą 🤔🫣 ha
deskę do prasowania na rowerze? Próbuje sobie to wyobrazić ale mi nie wychodzi 😅

A ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy.
Szalona!! :D z deską na rowerze?! Pogoda totalnie wiosenna, sama w weekend planuje odkurzenie rowerów i przygotowanie na sezon :)

reklama
deskę do prasowania na rowerze? Próbuje sobie to wyobrazić ale mi nie wychodzi 😅
Moja corka była ze mną i probowała mi to wyperswadować ale nie dałam się😁😆😅 byla ostatnia z czarnym stelażem🤣😂 sama miałam wątpliwości, ale okazało się, że mam tę umiejętność jeżdzenia z 1 ręką, a deska pod pachą w drugiej i nawet nie było ani jednej gorącej sytuacji zachwiania równowagi🤣😂

Do góry