reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Mi można już wpisać 🩸
Już się chyba do tego przyzwyczajam że co miesiąc jedno i to samo 😔😅
Ale w marcu mam pierwsza konsultacje klinice i prawdopodobnie będę się umawiać po tej konsulatcji na drożność także jakiś krok do przodu jest 😄🤔
Przykro mi, dobrze znam to uczucie przyzwyczajenia do rozczarowania 😒 z drugiej strony super że działacie dalej, drożność to super pomysł!

Przykro mi, dobrze znam to uczucie przyzwyczajenia do rozczarowania 😒 z drugiej strony super że działacie dalej, drożność to super pomysł!
jeżu ja tez już tak dobrze to znam. Co za okropne uczucie i trudne do utożsamienia z jakimkolwiek innym. Ta niepłodność to właśnie taka jest, że odblokowuje całkiem nową szufladę nieznanych dotąd emocji.

a my z kolei jakieś trzy lata temu tez odnawialiśmy stół tylko, ze z białego na kolor palisander wybrany przez mojego męża oraz krzesła. Te białe pod stołem to już nam się nie chciało i tak zostało. Myśleliśmy, ze nie będzie widać, ale jednak nie mieliśmy racji 😂
Właśnie tak miało być 😁
Jak teraz zmieniliśmy blat w kuchni to dotarło do mnie ile fuszerki odwaliłam na zasadzie "szybko, żeby się wyprowadzić od teściów " 😂 Sporo rzeczy nie da się inaczej...bo np. Do tej pory wszędzie były białe ściany, które musieliśmy malować natryskowo bo pod spodem jest jakaś farba z wapnem i wszystko odchodzi....a wiadomo, że planując tu mieszkać 5-6 lat nie będziemy robić gładzi (już mieszkamy 4 😂). Na szczęście farba nam związała ściany i teraz wiosną pójdzie kolor 😁 delikatny beż

reklama
Ja to samo i się tak strasznie stresowałam, że biorę to clo już któryś raz a ciąży nie ma a pęcherzyki uciekają 🫣 aż zagadam o to w pt na monitoringu
No ja słyszałam dwie wersje, ale ufam bardziej tej, ze nie wpływa. Rozumiem to tak - jest rezerwa, która wypusza pecherzyki na dany cykl i stymulacja dotyczy tych już wypuszczonych pęcherzyków, a nie całej rezerwy. Tak samo jakby się chciało zamrozić jaja to się przecież wyjmuje tylko te, które wyleciały z rezerwy.

Do góry