dosiasamosia
Fanka BB :)
Czy któraś z was chce próbować i korzystać z finansowania invitro, które jak dobrze pamiętam wchodzi w czerwcu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe że ja. Czekam z niecierpliwością na 29 marca kiedy mają niby ogłosić plan jak to będzie wyglądać. I w zależności jakie będą zasady to możliwe że poczekamy do tego czerwca/lipca aż ruszy dofinansowanie.Czy któraś z was chce próbować i korzystać z finansowania invitro, które jak dobrze pamiętam wchodzi w czerwcu?
Ja na pewno chciałabym spróbować, tylko czekam na więcej szczegółów, kryteria itpCzy któraś z was chce próbować i korzystać z finansowania invitro, które jak dobrze pamiętam wchodzi w czerwcu?
Ok 15 -16Wiadomo kiedy będą wyniki?
no ja właśnie chciałabym od razu po ślubie w lipcu startować z tematem, mam nadzieję że się załapie, bo historię lekarzy i leczenia mam sporą jak tylko wyjmę dokumentacjęMożliwe że ja. Czekam z niecierpliwością na 29 marca kiedy mają niby ogłosić plan jak to będzie wyglądać. I w zależności jakie będą zasady to możliwe że poczekamy do tego czerwca/lipca aż ruszy dofinansowanie.
Ja dziś rownież walczę z migreną, bardzo rzadko boli mnie głowa ale dziś napier....lamnie cały tydzień głową boli
Ja jedyne czego się boje ze przez refundację zrobi się taki ruch, ze trzeba będzie mega długo czekać na wizyty itpno ja właśnie chciałabym od razu po ślubie w lipcu startować z tematem, mam nadzieję że się załapie, bo historię lekarzy i leczenia mam sporą jak tylko wyjmę dokumentację
@Papatk_a @moniamarzyo2dzidzi mam nadzieje ze krew już upuszczona