reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Czy któraś z was chce próbować i korzystać z finansowania invitro, które jak dobrze pamiętam wchodzi w czerwcu?
Możliwe że ja. Czekam z niecierpliwością na 29 marca kiedy mają niby ogłosić plan jak to będzie wyglądać. I w zależności jakie będą zasady to możliwe że poczekamy do tego czerwca/lipca aż ruszy dofinansowanie.

Możliwe że ja. Czekam z niecierpliwością na 29 marca kiedy mają niby ogłosić plan jak to będzie wyglądać. I w zależności jakie będą zasady to możliwe że poczekamy do tego czerwca/lipca aż ruszy dofinansowanie.
no ja właśnie chciałabym od razu po ślubie w lipcu startować z tematem, mam nadzieję że się załapie, bo historię lekarzy i leczenia mam sporą jak tylko wyjmę dokumentację ;)

no ja właśnie chciałabym od razu po ślubie w lipcu startować z tematem, mam nadzieję że się załapie, bo historię lekarzy i leczenia mam sporą jak tylko wyjmę dokumentację ;)
Ja jedyne czego się boje ze przez refundację zrobi się taki ruch, ze trzeba będzie mega długo czekać na wizyty itp 🙈

reklama
Do góry