KaMaLi
Fanka BB :)
trzymam kciukiKoło 13 miały być wyniki ale jeszcze nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiKoło 13 miały być wyniki ale jeszcze nie ma.
biorę to pod uwagę, ludzie jednak na to czekali bo to są ogromne pieniądze. Na pewno dużo lepsze rozwiązanie by rodziło się więcej dzieci niż 500+ teraz już chyba 800Ja jedyne czego się boje ze przez refundację zrobi się taki ruch, ze trzeba będzie mega długo czekać na wizyty itp
Też się tego obawiam dlatego ja już znalazłam lekarza prowadzącego i byłam u niej na dwóch wizytach, żebym była już w kolejce „stałych pacjentów” a nie na końcu listy czekając na pierwszą wizytę kwalifikacyjnąJa jedyne czego się boje ze przez refundację zrobi się taki ruch, ze trzeba będzie mega długo czekać na wizyty itp
Ja już od rana czekam na betki dziewczyn jakby to moja miała być. Serio tak samo.mi.wali serce jak odświeżała.kiedys własne wyniki xd@Papatk_a @moniamarzyo2dzidzi ale robicie napiecie z tymi waszymi betami ciagle odświeżam trzymam mocno kciuki
No to tak jak już @Motylkowa! pisała, że to taka podstawa przed stymulacją.Nie nic, usg, jeden monitoring cyklu i luteinę na 3 msc
Ja biorę to pod uwagę. Czekam jakie będą wytyczne. Jak będzie możliwość to napewno chcielibyśmy skorzystać.Czy któraś z was chce próbować i korzystać z finansowania invitro, które jak dobrze pamiętam wchodzi w czerwcu?
Tak ja też mam taki plan, kwiecień/maj już iść docelowo do kliniki za wczasu tylko czekam aż będą zasady znane - czy faktycznie wybrane placówki czy dowolnie itp. Jakie w ogóle będą kryteria, ciekawe chciałoby się juz coś wiedzieć od razu, ale sam fakt tego światełka w tunelu i tak jest dobryTeż się tego obawiam dlatego ja już znalazłam lekarza prowadzącego i byłam u niej na dwóch wizytach, żebym była już w kolejce „stałych pacjentów” a nie na końcu listy czekając na pierwszą wizytę kwalifikacyjną
Oj ja u siebie tez na to liczę. Niby już się nastawiam całkowicie na IUI, które obstawiam ze będą nieskuteczne a potem na ivf, ale gdzieś tam w głębi serduszka jest cichy głosik który czasem podpowiada, że a może się obędzie bez tegoJa biorę to pod uwagę. Czekam jakie będą wytyczne. Jak będzie możliwość to napewno chcielibyśmy skorzystać.
Wcześniej i tak się nie wyrobimy, bo musimy trochę naprawić nasienie i znaleźć przyczynę, czemu te małe żołnierzyki są takie leniwe.
Oczywiście dalej liczę na to, że jak magiczna różdżka jednak zadziała jak trzeba i obędzie się bez invitro czy nawet inseminacji
Ja bym chyba wolała opcje ze pacjent wybiera gdzie się leczy i środki idą za nim i jest to jakoś rozliczane fakturami, a nie ze jest konkurs klinik i tylko kilka jest wybranych do świadczenia usług w programie.Tak ja też mam taki plan, kwiecień/maj już iść docelowo do kliniki za wczasu tylko czekam aż będą zasady znane - czy faktycznie wybrane placówki czy dowolnie itp. Jakie w ogóle będą kryteria, ciekawe chciałoby się juz coś wiedzieć od razu, ale sam fakt tego światełka w tunelu i tak jest dobry