amusedxxx
Fanka BB :)
Ponoć tak, ale w połączeniu z bólem głowy, gardła i katarem już chyba nie za bardzoA to nie tak ze podwyższona temp to dobry znak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć tak, ale w połączeniu z bólem głowy, gardła i katarem już chyba nie za bardzoA to nie tak ze podwyższona temp to dobry znak?
No ja właśnie tez średnio chętna na wizytę u lekarzaJa tak miałam przez 2 tygodnie i przeszło. Nawet już mi zaświtała myśl, żaby się wybrać, ale jakoś co innego było na głowie.
Wiem że tak pod pachą się nie mierzy, ale właśnie znierzyłam i mam 37,3. A nic mi nie dolega. To mam brać za dobry znak?A to nie tak ze podwyższona temp to dobry znak?
Miałaś drożność robioną? Mąż badał nasienie?Mam takie pytanie.
Staramy się aktywnie dopiero 2 cykl. W sierpniu odstawiłam evre i od tego czasu miałam aż do grudnia tylko dwa razy miesiączkę wiec brałam luteinę dwa cykle. Ona zablokowała mi owulacje (najpewniej). Wiec tak naprawdę teraz luty miałam dopiero 1 cykl z owulacja terminową, fajnie się przez luteinę wyregulowal, ale wyszło mi AMH 14 i teraz lekarz jeśli się nie udało to od marca dał mi receptę na clo i miovelle nac. CLO aż 2x dziennie.
Mówi ze Ok mam teraz śliczna owulacje, pcos i inne choroby wykluczone ale byłam długo chuda i takie AMH nie wzięło sie z nikad i mam już iść w leki bo mam cykle bez owu często najwidoczniej.
Ja sie boje już leczyc mam wrażenie ze to wcale nie pół roku bezowoocnych starań tylko regulacja po antykoncepcji która tyle może zająć, No ale w wynikiem AMH ciężko sie kłócić. Proszę czy mogłybyście podzielić sie czy byłyście w takiej sytuacji albo co byście zrobiły?
Jeśli teraz nie wyszło, mam ochotę jeszcze popróbować bez leków z dwa cykle, monitorując tylko tą owulacje. Czuje sie mega w kropce :/ bo z drugiej strony po co czekać, mówi ze clo działa i większość jego par zachodzi w ciąże do 4 miesięcy.
ja w odstępie 2 dni. Bardziej bolało po 2 razieTak kombinuje z tymi badaniami, że umówiłam sobie badania krwi w 3 różnych miejscach (coś na medicover, coś na nfz, coś prywatnie), i wzięłam w piątek specjalnie urlop na to, tylko że... mam dwie ręce. Czy któraś z Was miała pobieraną krew dwa razy z tej samej ręki/dzień po dniu?
Przy ustalaniu cyklu miesiączkowego temperaturą, bierze się pod uwagę podstawowa temperature ciała, czyli ta z samego rana tuż po przebudzeniuWiem że tak pod pachą się nie mierzy, ale właśnie znierzyłam i mam 37,3. A nic mi nie dolega. To mam brać za dobry znak?
mnie cały tydzień głową boliPonoć tak, ale w połączeniu z bólem głowy, gardła i katarem już chyba nie za bardzo
Ty bąbla produkujesz to się nie dziwiemnie cały tydzień głową boli
Wiadomo kiedy będą wyniki?mnie cały tydzień głową boli