reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja od lat mam wybrane, wymarzone imie dla dziewczynki ale dopiero ostatnio zaczęłam się zastanawiać co by było gdybym zaczęła ją tak nazywać (jeszcze będąc w ciąży) a potem nie daj Boże poroniła.. Dlatego stwierdziłam że chyba nie ma co się wychylać z nazywaniem we wczesnej ciąży czy ogłaszaniem jej całemu światu. I oczywiście nieraz już myślałam jak ogłoszę najbliższym- rodzicom, teściom czy rodzeństwu nowinę ale słysząc ciągle i czytając na forach o poronieniach zaczęłam się zastanawiać czy to po wyjściu z pierwszej wizyty na której będzie serduszko to nie za wcześnie.. Jeśli oczywiście bym do tego momentu wytrzymała i nie wypaplała im zaraz po wyniku drugiej bety 😅 Reszte świata planuje powiadomić po badaniach połówkowych o ile rodzina się wcześniej nie sprzeda (a to bardzo prawdopodobne😅)
Ja tak zrobiłam...lekarz na 1 prenatalnych strzelał dziewczynkę. Oczywiście od tej wizyty juz miała imię.
Po badaniach po poronieniu okazało się, że był chłopiec.

Już nigdy nie nazwę dziecka wczesniej.

Mąż mi się dzisiaj zapytał czy myśle, że się nam jeszcze uda naturalnie. To powiedziałam mu że zobaczymy jakie będą wyniki, ale że szczerze to tak czy siak, ja myśle że nie 🙈 może zacznie też myśleć co dalej, bo trochę mnie denerwuje jego podejście że na pewno się kiedyś uda 🫣

Mam już wybrany wózek, fotelik i dodane mnóstwo ubranek na vinted do ulubionych. Tylko się regularnie wykupują, a ja znów oglądam i dodaje i tak w kółko. 🙄
Ja tak miałam na początku starań, jak jeszcze naiwnie wierzyłam, że to od razu zaskoczy, natomiast po poronieniu szybko się z tego "wyleczyłam" i wszystko co miałam gdzieś zapisane to usunęłam.

Nowy miesiąc, nowe My - zapraszam na wspólne testowanie 👋🏻

Standardowo kilka zasad na start:
1. Wątek dla zapisanych dziewczyn (testowanie, pauza)
2. Jeśli jesteś nowa na forum i chcesz do Nas dołączyć to zapraszamy - najlepiej jak napiszesz coś o sobie, swojej historii staraczkowej i dodasz avatar, żeby łatwiej było Cię zapamiętać.
3. Ten wątek nie służy do oceny testów ciążowych/ owulacyjnych dla randomowo pojawiających się osób.
4. Pogaduchy o wszystkim i o niczym, ale z szacunku dla grupy unikamy rozmów o dzieciach, wiele z Nas tutaj wciąż walczy o pierwszego bobasa.

To mój wątkowy debiut, więc poproszę o dużo butelek do wpisywania! 🔥

Luty:
1. @dorota8🐒 @sylwica1410
2. @madziulix
3.
4.
5. @anyżowe_love @anela92 @K1991 @Fritzie
6. @BellaIza22
7. @Sanderson @wero1234
8.
9. @krasulkaa @julka20201
10. @Kosinka94