reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
U mnie za to faza lutealna ma 11 dni, wiec jutro się witam z okresem 🙈
Ja naiwna to sobie wgadałam, że w lutym pewnie mi się uda i będzie piękny prezent na rocznicę ślubu (06.02), no nic przyjdą kolejne miesiące... Teraz kciuki za resztę dziewczyn 😉

Ja naiwna to sobie wgadałam, że w lutym pewnie mi się uda i będzie piękny prezent na rocznicę ślubu (06.02), no nic przyjdą kolejne miesiące... Teraz kciuki za resztę dziewczyn 😉
niech pierwsza rzuci kamieniem, która nie wkręciła sobie pozytywu na jakaś okazje 🙈 u mnie to się kręci w kółko urodziny moje, męża, rocznica ślubu, święta itp

niech pierwsza rzuci kamieniem, która nie wkręciła sobie pozytywu na jakaś okazje 🙈 u mnie to się kręci w kółko urodziny moje, męża, rocznica ślubu, święta itp
zawsze. Ostatnio po IUI miał wyjść pozytyw w rocznicę biochemu. W tym miesiącu miał wyjść w dzień urodzin mojego bratanka. W tym miesiącu chyba nie mam w końcu zadnej okazji...

U mnie miał być 3 październik urodziny narzeczonego, teraz o ja głupia wierzę, że w walentynki wręczę mu pozytywny test 🙈

o właśnie, właśnie, to miałam na myśli. Ze tam każdy wynik: ruch, morfologia jest rozpisany jakby na czynniki pierwsze.
okej, a jeżeli bysmy zrobili te wszystkie rzeczy z listy to już to powinno wystarczyć?

Załączniki

• IMG_5442.jpeg
    IMG_5442.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 70
Łooo to mega szybko 🙈 u nas czekanie na wyniki to będzie w sumie pikus. Gorzej jak wyjdą złe, a wizyta u androloga dopiero 27.02, przełożyli mężowi o tydzień a gość przyjmuje tylko we wtorki 🙄 to się dopiero będzie dłużyło
Mam nadzieję, że kuracja męża przyniesie rezultat i wyniki będą z grubą poprawą🙏🤞🤞

reklama
Do góry