reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Hahahha❤️
Chyba powinnam to zrobić🙈

Powiem szczerze, że nie wiem jak działać. W pracy mam taką chujoze, że po kolei wszystkich zwalniają. Czekam tylko normalnie na swoją kolej.
I teraz serio nie mam pojecia, czy tracić cykl na zrobienie biopsji endometrium?
Czy na razie się starać i czekać na cud.
Po drodze jeszcze muszę zapisać się na histeroskopie do szpitala, ale pewnie mają już troszkę odległe terminy.

Nie mam pojęcia co robić w tej sytuacji. Stracę cykle, chociaż ta biopsja może być ważna. A z tyłu głowy mam ciągle to, że zmarnuje e te miesiące i zaraz mnie wywalą😒
Ja to się zaczynam zastanawiać nad zwolnieniem od psychiatry ;P

Odkąd pracuję tu gdzie pracuję, to już 3 razy byłam w ciąży, więc zwolnienia + macierzyńskie i mam wrażenie że też dostanę papier jak tylko wrócę. Z jednej strony nie znoszę tej pracy, chciałabym ją zmienić, ale nigdzie mnie nie chcą bo doświadczenie mam tylko i wyłącznie w handlu. I koło się zamyka 🤐🤐 Jak pracuję to nie mam czasu nawet ogarnąć porządnie domu, bo mamy do dupy zmianowość, a gdzie tu jeszcze robić jakieś szkolenia czy kursy... Na macierzyńskim z kolei zanim się psychicznie podniosę na tyle żeby cokolwiek zrobić to już jest za późno bo trzeba wracać do pracy. Dramat goni dramat 😿😿

reklama
reklama
Do góry